menu

Afvalkalender

De persoonlijke afvalkalender geeft u een duidelijk overzicht van de dagen waarop Irado op uw adres de minicontainer voor restafval, groente-, fruit- en tuinafval, oud papier komt legen en in sommige gevallen ook plastic verpakkingsafval komt ophalen.

Vul uw postcode en huisnummer in en uw persoonlijke afvalkalender wordt getoond. De gegevens die u hier invult worden uitsluitend gebruikt voor het tonen van uw persoonlijke afvalkalender. Heeft u problemen met het opvragen van data uit uw afvalkalender, neem dan contact met ons op. Het is mogelijk dat gedurende het jaar de ophaaldagen verschuiven vanwege de feestdagen. Raadpleegt u daarom regelmatig de afvalkalender voor een geactualiseerd overzicht. Dat kan ook via de Irado-app.

Inwoners van Capelle aan den IJssel:

  • bekijk/print hier de algemene afvalkalender 2021 (pdf). Dit overzicht is aangemaakt op 17 december 2020: raadpleeg altijd online het actuele overzicht dat van toepassing is op uw huisadres.

Let op:

Zet u de container uiterlijk om 7.30 uur op de ophaaldag klaar op de vaste inzamelplaats.
Inwoners van Schiedam: haal de container uiterlijk voor 20.00 uur weer op van de inzamelplaats en stal deze op uw eigen erf.
Inwoners van Vlaardingen: haal de container uiterlijk voor 19.00 uur weer op van de inzamelplaats en stal deze op uw eigen erf.

 

Postcode:*
Huisnr:*