menu

In verband met de maatregelen geldende voor de milieustraten en iedereen die aan het opruimen is geslagen, is de wachttijd op de milieustraten flink toegenomen. Ter bescherming van uzelf en onze medewerkers: kom alleen als het strikt noodzakelijk is.

Hou in verband met de drukte rekening met een wachttijd van gemiddeld 45 minuten. Op de milieustraat hanteren wij een strikte sluitingstijd van 16:00. Zorg dus dat u (ruim) voor 15:00 aansluit in de rij. Wanneer u later komt bestaat de kans dat de milieustraat al gesloten is voor nieuwe voertuigen.

irado.nl/coronavirus

Wat kan ik brengen bij de milieustraat in Schiedam?

Bij de milieustraat in Schiedam brengt u al uw afval; van grofvuil tot klein chemisch afval. U vindt de milieustraat aan de Fokkerstraat 550.

In Schiedam vindt u de milieustraat aan de Fokkerstraat 550. U kunt hier terecht met al uw afval, van grofvuil tot textiel. Maar u kunt er in de zomermaanden ook uw caravan laten wegen. Op het terrein van de milieustraat gelden huisregels.

Wanneer is de milieustraat open?

De milieustraat Schiedam is geopend op:

  • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur. Op woensdag is de milieustraat in Schiedam gesloten.
  • Op nationale feestdagen is de milieustraat gesloten.

Welke soorten afval kan ik brengen?

U kunt bij de milieustraat verschillende soorten huisvuil afleveren

Wat zijn de kosten?

Het meeste afval kunt u gratis brengen. Voor onder meer puin, aarde of zand rekenen wij een vergoeding. De actuele prijs (inclusief BTW) vindt u in dit kostenoverzicht:

*Let op: U kunt alleen met uw pinpas betalen.

Afvalproduct

Prijs per eenheid (incl. BTW)*

Puin € 66,50 per ton
Grond Eerste kuub (1000 kg) gratis, daarna € 114,95 per ton
Caravan wegen € 8,75
Muizenkorrels (Bayer 12754N) € 15,75

Voor puin kunt u ook een Big Bag aanschaffen of een bouwcontainer bestellen. Is de Big Bag of de bouwcontainer vol? Bel dan met onze Klantenservice 010- 262 1000 en wij halen de Big Bag of container voor u op!
Let op: U kunt alleen met uw pinpas betalen.

Alleen met pas toegang

U heeft uitsluitend toegang tot de  milieustraat indien u in het bezit bent van een toegangspas voor de restafvalcontainer of een milieupas. Deze kunt u online aanvragen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de milieustraat in Schiedam? Neem contact op met onze Klantenservice.