menu

Enquête: Minicontainer GFT en papier/karton in Vlaardingen

De gemeente Vlaardingen onderzoekt de mogelijkheden om inwoners met een eigen tuin (voortuin of achtertuin met achterom) een eigen minicontainer voor GFT (Groente-, Fruit- en Tuinafval) én een minicontainer voor oud papier/karton te geven. Hiermee wordt het voor alle inwoners met een eigen tuin gemakkelijk om dicht bij huis afval te scheiden.

Op dit moment is niet inzichtelijk welke adressen wel of geen minicontainers hebben en wat daarvan de reden is. Op basis van de huidige ledigingsroutes is er alleen een overzicht van de aanwezigheid van de minicontainers per straat.

Uitnodiging enquête

Daarom hebben inwoners van Vlaardingen van woningen met een eigen tuin in juni 2020 een uitnodiging voor deelname aan een enquête ontvangen. Met de gegevens uit de enquête wordt per adres duidelijk wat de mogelijkheden voor gebruik van de minicontainers zijn. Extern bureau DVL is ingeschakeld om namens de gemeente Vlaardingen en Irado via een online enquête de inventarisatie uit te voeren. De online enquête is inmiddels afgerond.

Indien we van u geen reactie hebben ontvangen, dan ontvangt u van ons automatisch een minicontainer voor GFT. Vooraf krijgt u een brief hierover.