menu

Bijeenkomst ‘Out of the box’ biedt hulp bij solliciteren

Heb je al zo vaak gesolliciteerd, gesprekken gevoerd en voor de zoveelste keer niet aangenomen? Heb je een zetje in de rug nodig, net dat beetje meer motivatie om positief te kunnen solliciteren met meer zin en inspiratie? Of heb je om andere redenen hulp nodig bij het zoeken naar  een nieuwe baan? Dan ben je woensdag 19 oktober van harte welkom op de bijeenkomst ‘Out of the box’.

Aanwezig is gastspreker Monica Job. Zij is een Personal Succes Coach met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Persoonlijk Succes & (internet) Ondernemerschap. Zij begeleidt mensen bij het solliciteren om de volgende fase in hun persoonlijke groei te bereiken. Op haar eigenwijze en creatieve manier laat zij zien dat het ook anders kan:  dat je dromen goed kunt vertalen naar concrete en haalbare doelen.  Ook is Irado-directeur André Hertog als gastspreker uitgenodigd voor een korte introductie over de werkzaamheden van Irado.

Thema:

  • Gemotiveerd blijven ondanks vele sollicitaties.
  • Niet in hokjes, maar out of the box denken.
  • Een baan vinden, die bij je past.

Programma event Out of the box:

09:00  Vrije inloop (koffie/thee aanwezig)
09:30  Start event
10:15  Koffie/thee pauze
10:30  Voortzetting event
11:30  Einde event

Inschrijven

De bijeenkomst wordt georganiseerd door De Broekriem en Stroomopwaarts MVS. Je kunt je inschrijven. via: http://www.debroekriem.nl/event/out-the-box/

Route en parkeren

De bijeenkomst vindt plaats bij Irado NV.
Adres: Fokkerstraat 550, 3125 BE in Schiedam.

Parkeren: In de Fokkerstraat zelf, gelieve niet op het terrein van Irado parkeren.
Openbaar vervoer:  Vanaf Schiedam Centrum bus 53 richting Woudhoek, uitstappen op de halte Fokkerstraat (4 minuten lopen).

Openbaar vervoer: Kom je uit de richting van Marconiplein en neem je liever de tram? Dan neem je tram 24 richting Holy en stap je uit op de halte s’Gravenlandseweg (10 minuten lopen). Het snelst is met de metro naar Schiedam Centrum, waar je bus 53 neemt naar de Fokkerstraat.