menu

Buiten is van ons allemaal: daarom verwijderen we graffiti langs de Schie

Wij geven om een schone en leefbare stad. Net als u. ‘Buiten’ is van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, in deze ruimte werken wij, de mensen van Irado. Hoe we dat doen? Door bijvoorbeeld:

Professioneel graffiti te verwijderen langs de Schie

In opdracht van de gemeente is Irado bezig met het verwijderen van graffiti op de achthonderd vierkante meter onderdoorgangen langs de Schie. Een flinke klus die geklaard wordt door ploeg van Irado-medewerkers.  Aan de zuidzijde van het water is het werk al afgerond, aan de noordzijde zijn ze nog wel een week bezig.

De betonnen wanden worden eerst schoongemaakt met warm water, dan met een primer bewerkt en overgeschilderd. Tenslotte een anti-graffiticoating erop, zodat nieuw graffiti of vuil gemakkelijk verwijderd kan worden. Door regelmatig deze objecten te controleren en indien nodig schoon te spuiten houdt Irado de omgeving nabij de Euroscoop aantrekkelijk voor iedereen die daar leeft, speelt en werkt.