Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Win een X-box met niet verkochte spullen van de Kindermarkt

Ben je 16 jaar of jonger en sta je op Koningsdag met je spullen op de Kindermarkt in Capelle aan den IJssel? En heb je aan het eind van de dag nog onverkochte spullen? Breng je niet verkochte spullen naar het centrale brengpunt op het Stadsplein en maak kans op een X-box.

Maak kans op mooie prijzen!

Het mag gelukkig weer: tweedehands spulletjes verkopen op de Kindermarkt tijdens Koningsdag. Maar waar laat je je niet verkochte spullen? Sommigen nemen dit weer mee naar huis. Als je een doos of zak met niet verkochte spullen inlevert bij het centrale brengpunt van Irado en Het Goed op het Stadsplein, ontvang je ter plekke een kanskaart. Met die kanskaart maak je kans op mooie prijzen, zoals zelfs een X-box. Je maakt alleen kans als je niet ouder bent dan 16 jaar.

Een tweede leven voor jouw onverkochte spullen

Je kunt je spullen gescheiden inleveren: in bruikbare en niet bruikbare spullen. Ter plekke worden de spullen gesorteerd in containers. De nog bruikbare spullen gaan naar kringloopwarenhuis Het Goed. Zo komen ook je niet verkochte spullen toch nog goed terecht. Voor spullen die niet meer bruikbaar zijn staat er een vuilniswagen die ze meeneemt.

Na Koningsdag kun je je spullen brengen naar de milieustraat of thuis laten ophalen via de ophaalservice van Byewaste.

Lever je niet verkochte spullen van de Kindermarkt in en maak kans op mooie prijzen.