Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Vrijdag 28 oktober: laatste extra ophaalservice grofvuil

De Wiekslag is vernieuwd. Alle huizen hebben inmiddels een opknapbeurt gekregen. Daarom stopt de extra ophaalservice voor grofvuil in de Wiekslag eind oktober.

Let op!

De laatste dag om grofvuil aan te bieden is: vrijdag 28 oktober

Waar laat ik voortaan mijn grofvuil?

Om de buurt schoon en netjes te houden mag grofvuil niet zomaar op straat gezet worden. Daar kun je een boete voor krijgen.

Er zijn altijd twee mogelijkheden:

  • Je brengt grofvuil zelf naar de milieustraat bij de gemeentewerf. Dit is gratis, neem wel de afvalpas mee. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 tot 16.00 uur. En op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt gratis via www.irado.nl een aanhanger lenen om uw grofvuil weg te brengen. 
  • Je laat het ophalen door Irado. Maak een afspraak via www.irado.nl/grofvuil. Irado komt op de afgesproken datum en tijd het grofvuil bij u voor de deur ophalen.

Wanneer mag ik mijn grofvuil buiten zetten?

Je hebt een ophaalafspraak met Irado, dan zet je grofvuil buiten op de afgesproken tijd en plaats. Let wel op: je mag het grofvuil pas op de afgesproken dag buiten zetten tussen 05.00 – 07.30 uur. De stukken mogen niet langer zijn dan 1.80 meter en niet zwaarder zijn dan 30 kilo.

Op deze manier houden we samen de buurt schoon en netjes!

Wat is grofvuil?

Grofvuil is bijvoorbeeld; een bank, een stoel, een tafel, vloerbedekking, laminaat, bedden, matrassen, kasten, fornuis, koelkast, wasmachine, droger enzovoort.

Tip

Grofvuil wordt opgehaald in aparte routes. Maak daarom per afvalsoort een aparte afspraak voor huisraad of voor ijzer en elektrische apparaten.

Waar laat ik mijn grofvuil in Capelle?