Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Waar laat ik mijn kerstboom in Capelle?

Ben je de kerstboom zat? Sleep ‘m naar een kerstboom-verzamelpunt bij je in de wijk! Tussen dinsdag 27 december en maandag 9 januari kun je je oude kerstboom kwijt op één van de 55 ophaalplekken in Capelle.

We halen vanaf dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december regelmatig in alle wijken de kerstbomen op. Dat doen we ook nog op maandag 2 januari, woensdag 4 januari en maandag 9 januari. Breng op de ophaaldagen je kerstboom naar een ophaalpunt bij jou in de buurt. Je kunt een kerstboom-ophaalpunt herkennen aan het kerstboom-sjabloon op de grond en een geel bord. 

De gemeente Capelle haalt vanaf dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december regelmatig in alle wijken de kerstbomen op. Dat doen ze ook nog op verschillende momenten tussen maandag 2 januari en maandag 9 januari. Breng op de ophaaldagen je kerstboom naar een ophaalpunt bij jou in de buurt. Je kunt een kerstboom-ophaalpunt herkennen aan het kerstboom-sjabloon op de grond en een geel bord. 

Kijk voor de ruim 55 locaties op www.capelleaandenijssel.nl/kerstbomen

Let op!

Plaats geen bomen op de verzamelpunten op oudejaarsdag (31 december) of nieuwjaarsdag (1 januari).  Dit om brand te voorkomen.

Groenafval

Haal voor het plaatsen alle versiering uit de kerstboom. Al het groenafval gaat naar Indaver. Daar wordt het grootste deel omgezet in compost en een klein deel in energie.

Een kerstboom-verzamelpunt in Capelle