Alle (kerst)ballen verzamelen

Om iedereen een schitterende kerst te bezorgen, roepen Intratuin en Het Goed op om oude kerstballen in te leveren. Inleveren kan nog tot 12 december.

Geef kerstballen een tweede leven

Om iedereen van een schitterende kerst te voorzien heeft Intratuin tot 12 december in al haar vestigingen een inzamelpunt voor oude kerstballen geopend. Het tuincentrum zorgt ervoor dat er mooie kerstpakketten van worden gemaakt voor 200 gezinnen die het wat minder breed hebben. Om de pakketten
zo compleet en feestelijk mogelijk te maken voegt Intratuin een kunstkerstboom en lichtsnoer toe en Het Goed een cadeaubon. Met de campagne ‘Xmas for all’ worden per vestiging van Intratuin minstens vijf volledige
pakketten weggegeven.

Zonde als oude kerstballen in de kast blijven liggen of worden weggegooid. Intratuin en Het Goed hopen met de actie veel kerstballen te redden en tegelijkertijd de mensen die het iets minder breed hebben een vrolijke kerst te bezorgen met een schitterend aangeklede kerstboom!

Intratuin maakt Het Goed

Om de inleveractie zo succesvol mogelijk te laten zijn en het voor de consument zo makkelijk mogelijk te maken om oude kerstballen in te leveren, kan dit bij zowel alle Intratuin vestigingen als bij alle 29 kringloopwarenhuizen van Het Goed. De overgebleven kerstballen – die niet meer in de pakketten passen – worden na de actie gedoneerd aan Het Goed. Door deze samenwerking zetten beide partijen zich in om de levensduur te verlengen en worden mensen blij gemaakt met prachtige herbruikbare kerstspullen.