Irado-directeur André Hertog zoekt opvolger

André Hertog, directeur van Irado, gaat met ingang van 1 februari 2024 met pensioen. Na 42 jaar dienstverband bij Irado en haar rechtsvoorgangers is het tijd om het stokje over te dragen om van andere dingen in het leven te gaan genieten.

Begin van het jaar heeft André Hertog tijdens een personeelsbijeenkomst zijn besluit meegedeeld aan de medewerkers van Irado en de Ondernemingsraad. André Hertog: “Ik heb me al deze jaren met ontzettend veel plezier voor Irado ingezet. De samenwerking met gemeenten op bestuurlijk en operationeel niveau is daar een belangrijk onderdeel van. Ik kijk er echter ook naar uit mijn tijd aan andere dingen in het leven te besteden.”

Zover is het nu nog niet. André Hertog blijft zich de komende periode net zo hard inzetten voor Irado en de gemeenten waarvoor zij de dienstverlening verzorgt. De gemeenten Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen en BAR Afvalbeheer zijn aandeelhouders van Irado. Irado verzorgt het afvalbeheer en in Schiedam ook het beheer van de openbare ruimte. André Hertog is sinds 2000 directeur van Irado.

Inmiddels is het proces voor het zoeken van een opvolger in gang gezet. Naar verwachting zal een nieuwe directeur na de zomerperiode bekend worden gemaakt. Geïnteresseerden vinden hier meer informatie over de vacature.

Irado-directeur André Hertog zoekt een opvolger