Nationale Week van de Afvalhelden 2022

Maandag 7 maart start de nationale Week van de Afvalhelden. Daar zijn we blij mee, want dat betekent dat alle medewerkers in de afval-, groen- en reinigingsbranche in het zonnetje worden gezet. En dat verdienen ze. Met zijn allen werken we hard om de buitenruimte schoon en leefbaar te houden.

Helden met hoofdletter H

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor het inzamelen van afval en grondstoffen, het runnen van een milieustraat, het veilig vervoeren naar de verwerker, het verwerken en recyclen. Ook zijn er medewerkers actief in het beheer van de openbare ruimte: van rioolbeheerder tot kolkenreiniger, van zoutstrooier tot stratenmaker. Een rijke verzameling van beroepen met een gemeenschappelijk kenmerk: het gaat om mooi werk dat ertoe doet. Ze werken in een vitale sector. En verdienen waardering. Daarom noemen de week onze medewerkers Helden, met een hoofdletter H. 

Oproep: bedank ook jouw held!

Wil jij ook laten zien dat je trots bent op onze dames en heren van Irado? Steek dan je duim omhoog of zwaai even naar ze! Heb je zin om iets creatiefs te doen? Plak dan wat leuks op het raam, of je container. Je kunt ook een aardig berichtje of kaartje sturen via ons contactformulier. Bedankt!