menu

Gebruik de handige Irado app

Hoe maak ik gemakkelijk een grofvuilafspraak? Wanneer wordt mijn container aan huis geleegd? En waar staat de dichtstbijzijnde verzamelcontainer? Via de nieuwe Irado afvalapp is deze informatie en nog veel meer ook altijd te raadplegen via smartphone en tablet. De gratis app is te gebruiken door  inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Rozenburg. De app is beschikbaar voor iOs, Android en Windows en geeft op woonadres handige informatie.

Handig en overzichtelijk

Op de Irado app logt u eenmalig in met uw postcode en huisnummer. Vervolgens verschijnt een overzicht met dagen waarop uw container aan huis wordt geleegd met de mogelijkheid er ook een reminder voor in te stellen. Via de Irado app kunt u tevens gemakkelijk een grofvuilafspraak maken en het overzicht van Afval Apart Punten raadplegen en er naar toe navigeren. De nieuwe Irado app heeft  handige informatie over de verschillende afvalstromen en de openingstijden van de milieustraat. Via de Irado app is ook de Buiten Beter app te downloaden en de afvalscheidingwijzer van Milieucentraal te raadplegen.

App downloaden

De app is beschikbaar voor iOS en Android en Windows. U vindt de app in iTunes (iOS) en in Google Play (Android) en Microsoft Store (Windows)  door te zoeken op Irado, Irado Schiedam, Irado Vlaardingen en Irado Rozenburg.