menu

Gratis picknickkleedje voor een schoon Beatrixpark

Bezoekers van het Prinses Beatrixpark in Schiedam kunnen vanaf woensdagmiddag 9 juli gratis een picknickkleedje afhalen bij de keet van BGS tegenover het toiletgebouw in het park. Met deze actie wil de gemeente Schiedam en Irado bezoekers van het park ervan bewust maken dat zij zelf kunnen meewerken aan het schoonhouden van het park.

Het picknickkleedje is de oplossing voor een schone picknick en een schoon park. Gebruik dit kleedje om gezellig te picknicken, want na afloop is het in een handomdraai een vuilniszak voor al uw afval. En dankzij dit kleedje blijft de omgeving zwerfafvalvrij. Het kleedje is gemaakt van recycled plastic. Er zijn 500 stuks beschikbaar, dus op is op!

Schoon barbecueën

Sinds enkele jaren heeft het Beatrixpark barbecue-zones met speciale barbecuebakken waarin u hete kolen veilig en schoon kunt weggooien. Deze betonnen barbecuebakken worden niet heet, smelten niet en beginnen niet te roken. Al het andere afval kunt u natuurlijk gewoon kwijt in de daarvoor bestemde afvalbakken. Zo houden we samen het park schoon.<