Irado in top drie van MVO-bedrijven

Irado is uitgekozen als één van de beste bedrijven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De zevenkoppige jury van het Sociaal Economisch Netwerk, uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam heeft Irado eerder deze maand genomineerd. Op dinsdag 11 september kregen we zelf de gelegenheid om te vertellen op welke manier wij ondernemen met aandacht voor People, Planet & Profit. Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid wordt de winnaar bekend gemaakt.

Irado-directeur André Hertog geeft aan: “Wij zijn  enorm trots op deze nominatie. Een beloning van al onze inspanningen. Als goed huisvader zijn en blijven wij betrokken bij verstandig omgaan met schaarse bronnen van mens, milieu en maatschappij. Bovendien voegen wij de P van ‘Passie’ toe, voor de leefomgeving, mensen én onze eigen medewerkers. Buiten is toch onze gezamenlijke huiskamer!”

Verkiezing MVO-ondernemer

Als start heeft het Sociaal Economisch Netwerk een wedstrijd uitgeschreven voor dé beste MVO ondernemer van het jaar. Partners uit de regio hebben Irado aangedragen voor haar goede en maatschappelijk inzet op werkgelegenheid. De uitreiking van de MVO-trofee is op 10 oktober 2018, de Dag van de Duurzaamheid. Dan worden de drie genomineerden gepresenteerd. De aanwezigen van het eerste SEN-evenement mogen hun stem uitbrengen en bepalen wie de winnaar wordt.

Irado en MVO

André Hertog besluit: “Bij alles wat we doen houden we rekening met de gevolgen voor mens, milieu en maatschappij. Om er zeker van te zijn dat we juiste beslissingen nemen, volgen we de MVO Prestatieladder. In ons visiedocument kunt u lezen hoe wij denken over- en werken aan- 33 thema’s die voor ons de leidraad vormen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Buiten is toch ook onze gezamenlijke huiskamer (Foto: Jan Kok)