menu

Irado in top drie van MVO-bedrijven

Op woensdag 10 oktober vindt de verkiezing MVO-ondernemer 2018 plaats. Een initiatief van het Sociaal Economisch Netwerk voor Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Irado is één van de drie genomineerden!

Irado-directeur André Hertog geeft aan: “Wij zijn  enorm trots op deze nominatie. Een beloning van al onze inspanningen. Als goed huisvader zijn en blijven wij betrokken bij verstandig omgaan met schaarse bronnen van mens, milieu en maatschappij. Bovendien voegen wij de P van ‘Passie’ toe, voor de leefomgeving, mensen én onze eigen medewerkers. Buiten is toch onze gezamenlijke huiskamer!”

Verkiezing MVO-ondernemer

Als start heeft het Sociaal Economisch Netwerk een wedstrijd uitgeschreven voor dé beste MVO ondernemer van het jaar. Partners uit de regio hebben Irado aangedragen voor haar goede en maatschappelijk inzet op werkgelegenheid. De uitreiking van de MVO-trofee is op 10 oktober 2018, de Dag van de Duurzaamheid. Dan worden de drie genomineerden gepresenteerd. De aanwezigen van het eerste SEN-evenement mogen hun stem uitbrengen en bepalen wie de winnaar wordt.

Irado en MVO

André Hertog besluit: “Bij alles wat we doen houden we rekening met de gevolgen voor mens, milieu en maatschappij. Om er zeker van te zijn dat we juiste beslissingen nemen, volgen we de MVO Prestatieladder. In ons visiedocument kunt u lezen hoe wij denken over- en werken aan- 33 thema’s die voor ons de leidraad vormen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Buiten is toch ook onze gezamenlijke huiskamer (Foto: Jan Kok)