menu

Kerstballenspeurtocht bij Kinderboerderij ‘t Hoefblad

Op zondag 14 december organiseert Kinderboerderij ’t Hoefblad een kerstballenspeurtocht voor jong en oud. Het belooft een gezellige dag te worden met veel muziek en leuke activiteiten. Zo is er een houten kerstwensboom waaraan kinderen hun kerstwensen kunnen plakken en kunnen zij tegen een kleine vergoeding aan de slag met mezenbollen en pindaslingers voor de vogels. De activiteiten vinden plaats tussen 11.00 en 15.00 uur.

Op het terrein van ’t Hoefblad hangen voor de speurders 12 kerstballen, waarvan sommige een letter hebben. Met verschillende kerstballen kun je woorden vormen en zo kleine prijsjes winnen. De activiteiten starten om 11.00 en gaan door tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Tijdelijke sluiting

Momenteel is kinderboerderij ’t Hoefblad tijdelijk gesloten voor bezoekers. Redenen hiervoor zijn de versperringen bij de hokken die vanwege de afschermplicht zijn aangelegd en geplande onderhoudswerkzaamheden. De kerstballenspeurtocht op zondag 14 december gaat echter gewoon door, weliswaar in aangepaste vorm.