menu

Knutselwedstrijd bij kinderboerderij ‘t Hoefblad: kans op een leuke prijs!

De koe Annemarie of ‘Annie’ bij kinderboerderij ’t Hoefblad wordt binnenkort 19 jaar oud. Niet veel koeien halen deze leeftijd. Daarom organiseert de kinderboerderij op woensdagmiddag 6 april een leuk verjaardagsfeestje voor Annie. Kinderen t/m 12 jaar mogen helpen met de voorbereidingen. Hoe? Door mee te doen aan de knutselwedstrijd die nu al van start gaat.

Knutselwedstrijd

De bedoeling is dat kinderen een knutsel maken voor het verjaardagsfeestje van Annie: een ‘cadeautje’ of een versiersel waarmee de ruimte van de kinderboerderij versierd kan worden.

 Voorwaarden

  • Kinderen niet ouder dan 12 jaar, kunnen meedoen aan deze wedstrijd.
  • Ze kunnen hun knutsel (1 p.p.) inleveren tot 23 maart 2016 bij een van de medewerkers van de kinderboerderij ’t Hoefblad (Pr. Beatrixpark 5-7, Schiedam). Graag met vermelding van naam, contactgegevens en leeftijd.
  • De knutsel mag niet al te zwaar/te groot zijn (de medewerkers hebben het recht om het knutsel om deze reden te weigeren).

Prijsuitreiking op 6 april 2016

Tijdens het verjaardagsfeestje voor Annie maakt een deskundige jury de drie winnaars, 1 per leeftijdscategorie, bekend.
Ook voor de kinderen die niet gewonnen hebben, beloofd de middag een feestje te worden met (gratis) activiteiten als “Koemelken”, schminken en grabbelen. Het definitieve feestprogramma volgt later. Nu eerst maar aan de slag met knutselen!

Knutselwedstrijd Kinderboerderij 't Hoefblad