menu

Lever niet-verkochte vrijmarktspullen in en maak kans op een X-box

Honderden kinderen doen elk jaar hetzelfde: tweedehands spulletjes verkopen op de Schiedamse vrijmarkt in Kethel tijdens Koninginnedag. Sommige spullen raak je aan de straatstenen niet kwijt. Sommigen nemen dit mee naar huis en anderen laten het achter. Als je dit jaar onverkochte spullen inlevert bij de speciale grofvuilcontainers van Irado, kun je daar mooie prijzen mee winnen.

Maak kans op een X-box!

Iedereen die een doos of zak met spullen inlevert bij een van de speciale grofvuilcontainers van Irado, ontvangt ter plekke een kanskaart van een medewerker van Irado. Met die kanskaart maak je kans op mooie prijzen zoals een X-box, een minitablet of een pakket met gezelschapsspelen. De kanskaart kan opgestuurd worden naar Irado tot uiterlijk maandag 11 mei 2015.

Waar staan de speciale grofvuilcontainers?

De niet verkochte spullen kunnen op Koningsdag ingeleverd worden van 13.00 tot 17.00 uur op bij een van de vijf speciale afvalcontainers op parkeerplaats achter Hof van Spaland. De medewerkers van Irado nemen de spullen in en zorgen ervoor dat deze netjes afgevoerd worden. Zo voorkomen we dat er afval achter blijft op straat en houden we samen Schiedam schoon.