menu

Lever onverkochte vrijmarktspullen ter plekke in en win!

Honderden kinderen doen elk jaar hetzelfde: tweedehands spulletjes verkopen op de Schiedamse vrijmarkt in Kethel tijdens Koningsdag. Maar waar laat je je niet verkochte spullen? Sommigen nemen dit weer mee naar huis en anderen laten het achter. Als je dit jaar onverkochte spullen inlevert bij de speciale grofvuilcontainers van Irado voor papier, textiel, kleine elektrische apparaten en restafval, kunnen Schiedamse kinderen daar mooie prijzen mee winnen. En zorgen we er samen voor dat de straat weer snel schoon is.

 Maak kans op een X-box!

Als je een doos of zak met niet verkochte spullen inlevert bij een van de vier speciale grofvuilcontainers van Irado, ontvangt je ter plekke een kanskaart van Irado. Met die kanskaart maakt de Schiedamse jeugd t/m 16 jaar kans op mooie prijzen zoals een X-box, een minitablet of een pakket met gezelschapsspelen. De kanskaart kan opgestuurd worden naar Irado tot uiterlijk maandag 15 mei 2017.

 Waar staan de speciale grofvuilcontainers?

Waar staan de speciale afvalcontainers?

De niet verkochte spullen kunnen op Koningsdag ingeleverd worden van 13.00 tot 17.00 uur op bij een van de vier speciale grofvuilcontainers op de parkeerplaats achter Hof van Spaland. Je kunt je spullen gescheiden inleveren: er staat een container voor papier, een voor textiel, een voor kleine elektrische apparaten en een voor restafval zoals bijvoorbeeld speelgoed. De containers voor de inleveractie staan uitsluitend bij de vrijmarkt in Kethel en niet bij de andere vrijmarkten in de stad.

De medewerkers van Irado nemen de spullen in en zorgen ervoor dat deze netjes afgevoerd worden. Uiteindelijk worden de ingeleverde spullen gerecycled zodat het als grondstof kan worden hergebruikt voor nieuwe producten. Door je spullen netjes in te leveren voorkomen we dat er afval achter blijft op straat en houden we samen Schiedam schoon.