menu

Praat 16 juni mee over afvalscheiding in Schiedam

De gemeente Schiedam nodigt alle Schiedammers uit om samen de koers van een toekomstgericht afvalbeleid te bepalen. En in gesprek te gaan over wat Schiedam nodig heeft om de afvalscheiding te verbeteren. Het stadsgesprek is op donderdagavond 16 juni 2016 bij Irado.

Praten over afval

De afgelopen maanden hebben de gemeente Schiedam en Irado gezamenlijk veel gesprekken gevoerd met groepen Schiedammers om te praten over afval en afvalscheiding. De resultaten van de gesprekken worden in het stadsgesprek gepresenteerd. Ook op 16 juni kun je nog meepraten. Dus ben jij Schiedammer en wil je meepraten over afval en afvalscheiding, dan ben je van harte welkom.

Programma 16 juni

Om 18.00 uur is er inloop met soep en broodjes. Om 19.00 uur start het programma met een gezamenlijk gedeelte, vervolgens wordt in groepen mogelijke maatregelen en ideeën besproken. Uiterlijk 22.00 uur sluiten we de avond af. Het stadsgesprek vindt plaats bij Irado aan de Fokkerstraat 550.

Aanmelden

Meepraten op 16 juni kan door aanmelding voor 10 juni via e-mail met naam, adres en telefoonnummer naar n.cup@schiedam.nl.