menu

Prijsuitreiking gevulde glastassen

Vrijdag 6 maart namen vier van de tien winnaars officieel een gevulde glastas met lekkernijen in ontvangst van Irado directeur André Hertog. Een prijs die hen ten deel kwam door hun deelname aan de facebookactie van Irado: ‘Vertel: wat voor glasscheider ben jij?’

Glas in ’t bakkie

Deze facebook-actie van is één van de acties die in gemeente Vlaardingen en Schiedam is georganiseerd om het glas scheiden extra onder de aandacht te brengen én te stimuleren. De gemeenten en Irado haken hierbij aan bij de landelijke campagne “Glas in het Bakkie” van Nedvang. Deze nieuwe campagne vertelt consumenten over het nieuwe, makkelijke manier van scheiden: glas hoef je niet meer schoon te maken en ook de dop of deksel mag mee in de glasbak.

Selfies en rondritje vuilniswagen

We ontvingen 35 reacties op onze Facebookpagina IradoNL, waarvan een aantal er echt uitsprong door een uitgebreide reactie of geposte selfie bij de glascontainer. Tijdens de officiële uitreiking, waar helaas niet alle prijswinnaars bij konden zijn, werden tips en ervaringen over glas scheiden nog eens uitgewisseld. De (bijna) driejarige Luuk die op ook op een ingezonden foto prijkte mocht vanwege zijn passie voor vuilniswagens even mee met de Irado chauffeur voor een ererondje op ons parkeerterrein.

Vier van de tien prijswinnaars namen gevulde glastas in ontvangst van Irado directeur André Hertog

Vier van de tien prijswinnaars namen een gevulde glastas in ontvangst van Irado directeur André Hertog

De bijna driejarige Luuk mocht als 'prijs' even met een rondritje op het parkeerterrein van Irado.

De bijna driejarige Luuk mocht als ‘prijs’ even mee met een rondritje op het parkeerterrein van Irado.