Lever onverkochte vrijmarktspullen in en maak kans op mooie prijzen

Ben je jonger dan 17 jaar en sta je op Koningsdag met je vrijmarktspullen in Kethel? Lever dan je onverkochte spullen in bij de speciale grofvuilcontainers van Irado op 27 april tussen 13.00 – 17.00 uur op de parkeerplaats achter Hof van Spaland.

Maak kans op mooie prijzen!

Het mag gelukkig weer: tweedehands spulletjes verkopen op de Schiedamse vrijmarkt in Kethel tijdens Koningsdag. Maar waar laat je je niet verkochte spullen? Sommigen nemen dit weer mee naar huis en anderen laten het achter. Als jeĀ een doos of zak met niet verkochte spullen inlevert bij een van de vier speciale containers van Irado, ontvang je ter plekke een kanskaart van ons. Met die kanskaart maak je kans op mooie prijzen zoals een X-box (als je jonger bent dan 17 jaar).

Waar staan de grofvuilcontainers?

De onverkochte spullen kunnen op Koningsdag ingeleverd worden van 13.00 tot 17.00 uur op bij een van de vier speciale grofvuilcontainers op de parkeerplaats achter Hof van Spaland. Je kunt je spullen gescheiden inleveren: er staat een container voor papier, een voor textiel, een voor kleine elektrische apparaten en een voor restafval, zoals bijvoorbeeld speelgoed. De containers voor de inleveractie staan uitsluitend bij de vrijmarkt in Kethel en niet bij de andere vrijmarkten in de stad.