Nieuwe naam circulair ambachtscentrum Schiedam is bekend: onthulling op 24 april

De nieuwe naam van het circulair ambachtscentrum Schiedam is bekend. De jury heeft zich over 73 naaminzendingen gebogen en verkoos deze naam als winnaar. Wát de naam is, dat houden we nog even geheim tot 24 april!

In het circulair ambachtscentrum Schiedam draait alles om hergebruik. Aan Schiedammers is gevraagd een nieuwe pakkende naam te bedenken. De winnaar is inmiddels geïnformeerd en onthult op woensdag 24 april om 13.00 uur, samen met wethouder Kahramanoğlu van Buitenruimte, de nieuwe naam. Kringloopwarenhuis Het Goed, het ambachtscentrum en de milieustraat zijn vanaf dat moment met elkaar verbonden. Zo kunnen we samen nog meer spullen een tweede leven geven.

Alle aangeboden spullen komen vanaf 24 april centraal binnen bij het ambachtscentrum. Er zijn vanaf dan twee brengpunten: via de milieustraat en via Het Goed. Bij de inname loketten wordt bekeken of en welke spullen nog herbruikbaar zijn: via de kringloop, door te repareren, door te hergebruiken na demontage, of door te recyclen.

Je bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de onthulling op 24 april.


Wist je dat…

…de milieustraat vanaf 3 april ook weer op woensdag geopend is. Voortaan kun je maandag tot en met zaterdag van 8.00 – 16.00 uur grofvuil brengen naar de milieustraat.