Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

NK Tegelwippen 2024: tegeltaxi haalt gewipte tegels op in Schiedam

Gemeente Schiedam doet mee aan het jaarlijkse NK Tegelwippen. Je gewipte tegels kun je gratis brengen naar de milieustraat, of laten ophalen met de tegeltaxi.

NK Tegelwippen 2024

Vervang jij de tuintegels voor groen? Van 21 maart tot en met 31 oktober 2024 kan iedere Schiedammer de gewipte tuintegels aanmelden via de website nk-tegelwippen.nl. Tegels worden automatisch opgeteld bij de Tegelstand van Schiedam en tellen mee voor de Nationale Tegelteller. Meer groen voor minder tegels.

Brengen naar de milieustraat

Geef je gewipte tegels op via nk-tegelwippen.nl. Hiervan krijg je een bevestigingsmail. Op vertoon van deze mail kun je gewipte tegels gratis inleveren bij de milieustraat in Schiedam.

Tegeltaxi

Wil jij de tegels laten op halen, dan kun je een ophaalverzoek indienen om ze op te halen. We komen maximaal 200 tegels bij je ophalen. Zorg er wel voor dat de tegels goed bereikbaar zijn voor onze voertuigen, maar leg ze niet tegen de gevel of vlak langs een parkeerplaats. We halen ze niet op uit steegjes of de tuinen zelf. We halen de tegels de eerstvolgende woensdag na ontvangst van de bevestiging bij je op.

NK Tegelwippen ophaalverzoek tegeltaxi

Naam
Ophaaladres(Vereist)
Gemeente(Vereist)
Maximaal 200
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Upload hier het bestand