Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Schone straten na Schone Wijk Weekend in Schiedam

Het weekend van 6 en 7 juni is door de gemeente Schiedam en Irado en uitgeroepen tot Schone Wijk Weekend. 385 Schiedammers gingen met prikstokken aan de slag om de eigen buurt schoon te maken. Schiedammers konden zich aanmelden voor deze actie waarna medewerkers van Irado en de gemeente de prikstokken en afvalzakringen thuis afleverden. De materialen mochten bewoners houden om ook een volgende keer een stukje Schiedam te kunnen schoonhouden. Vanwege het succes wordt de actie op 19 september herhaald: tijdens de Landelijke Opschoondag én World Clean Up Day. Houd de website van Irado in de gaten om aan te melden voor de actie in september.

Na 1 juni meer naar buiten

Door de uitbraak van het coronavirus zag de voorjaarsschoonmaak er dit jaar iets anders uit. We zijn vooral thuis aan het opruimen geweest. Vanaf 1 juni hebben we gelukkig meer mogelijkheden om ook buiten aan de slag te gaan. Omdat we regelmatig vragen van bewoners kregen die graag hun buurt schoon willen houden, organiseerden we op 6 en 7 juni in Schiedam het Schone Wijk Weekend.

Schiedammers bedankt!

We bedanken alle enthousiaste Schiedammers die afgelopen weekend en ook de komende weken bezig zijn voor hun buurt. Als we allemaal een klein stukje schoonmaken, bereiken we samen een groots effect! Buiten, is de ruimte van ons samen.

We vroegen deelnemers hun actie te delen op social media. Daarvan is deze compilatie gemaakt.