Vacature: beleidsadviseur

Voor de afdeling Klantrelaties & Advies zijn wij op zoek naar een: 

Beleidsadviseur 

voor 40 uur per week

 

Binnen onze afdeling Klantrelaties en Advies staat het werken aan toegevoegde waarde voor onze klantgemeenten centraal. Dit doen wij door intensief met hen samen te werken, maar ook met mogelijk nieuw toetredende gemeenten. Denk hierbij aan beleidsontwikkeling, uitvoering van (communicatie)projecten en het initiëren en/of ondersteunen van initiatieven op het gebied van burgerparticipatie. Als beleidsadviseur ga jij ons meehelpen verder te bouwen aan de relatie met onze gemeentelijke opdrachtgevers. Waarbij de focus voor komende jaren op maatschappelijk verantwoord ondernemen ligt én op onze rol in een meer circulaire wereld.

Je treedt op als adviseur of projectleider in de meest uiteenlopende (communicatie) projecten op het gebied van duurzaamheid, afvalscheiding, circulaire economie, burgerparticipatie etc. Je denkt actief mee over de strategie van de organisatie, beschikt over een vlotte pen en draait je hand niet om voor het begeleiden van een bewonersbijeenkomst.

De beleidsadviseur:

 • onderhoudt relaties met klantgemeenten en gaat nieuwe relaties aan
 • leidt of neemt deel aan (communicatie)projecten
 • stelt beleidsnotities, plannen van aanpak en projectplannen op
 • maakt weloverwogen calculaties
 • neemt deel, of leidt bewonersbijeenkomsten en geeft presentaties
 • denkt mee over de strategie van de organisatie
 • levert een bijdrage aan de programmaontwikkeling circulaire economie en duurzaamheid en helpt hiermee onze rol naar de toekomst toe willen vergroten

Wij zoeken:

Een enthousiaste collega met kennis van zaken op het gebied van afvalbeheer en communicatie. Een leergierige collega die bereid is zijn/haar kennis verder uit te bouwen en met deze kennis samen met de organisatie en de gemeentelijke klanten successen kan boeken op het gebied van circulaire economie en duurzaamheid.

Voldoe jij aan deze omschrijving en beschik je daarnaast over:

 • een opleiding op HBO of universitair niveau
 • werkervaring en/of aantoonbare affiniteit met beleidsadvisering, projectmanagement en communicatie
 • uit­ste­kende communicatieve / relationele vaar­dig­he­den
 • uitstekende schrijf­vaar­dighe­den

dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Informatie en sollicitatie:

Wij bieden voor deze functie een salaris conform schaal J van de cao Afval & Milieu, Services. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeffrey van Steenes, Manager K&A, telefoon 010 – 262 10 00. Stuur je sollicitatie (motivatie  + CV) per e-mail naar: sollicitatie@irado.nl onder vermelding van vacaturenummer 171101. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.