menu

Vacature: beleidsadviseur afval & grondstoffen

(deze vacature is niet meer beschikbaar)

Help jij ons mee om de toekomst te veranderen?

Want dat is wat bij ons de beleidsadviseur afval & grondstoffen doet: de toekomst veranderen door duurzame impact te creëren. Al noemen we je liever gewoon ‘collega’, dat past beter binnen het informele karakter van ons kleine maar bevlogen team. Ben jij professioneel gepassioneerd als het gaat om het verminderen van de afvalberg? En deins je er niet voor terug om vorm te geven aan dat wat nog geen vorm heeft? Dan reserveren we graag die ene nog lege werkplek voor jou!

Vooral omdat jij als geen ander weet dat ‘circulaire economie’ een mooi streven is, maar ook een ingewikkelde route kent. Met als voornaamste hobbel de complexiteit van onze branche. Gelukkig weet jij die, van wetgevings- tot aan bestuurlijk niveau, goed te doorgronden. Jij denkt altijd twee stappen verder en weet met jouw pragmatische, innovatieve, ondernemende en scherpe geest onze opdrachtgevers uit te dagen. Sterker nog, vaak zijn zij nét iets tevredener met het resultaat dan dat ze bij aanvang van de opdrachten hadden kunnen bedenken. En daar beleef jij dan stiekem weer veel plezier aan!

Aangenaam kennis te maken!

Maar misschien moeten we ons eerst even voorstellen, wel zo netjes. Irado is de naam en wij houden ons bezig met buiten. Geven om een schone en leefbare stad. Buiten is tenslotte van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, in deze ruimte werken wij. Elke dag zorgen wij ervoor dat dit ‘buiten’ ook als thuis voelt. Onze huiskamer buiten noemen we dat ook wel. Als een goed huisvader zorgen wij voor dit buiten. Dat kunnen we niet alleen. Zorgen voor buiten, doen we dan ook graag samen met inwoners.

Duurzaamheid, circulaire economie, arbeidsparticipatie en afvalreductie zijn onze strategische pijlers. Bij Irado hebben alle functies één ding met elkaar gemeen: zorgen voor buiten. Het is geen plicht maar onze taak om te zorgen voor de plek waar we samen om geven. We werken daaraan intern en extern samen met verschillende stakeholders.

Terug naar jou: wat ga je doen?

Je kunt natuurlijk niet wachten om jouw ideeën met ons en onze stakeholders te delen en dat waarderen we. Net als het feit dat jij razendsnel verbindingen tussen projecten ziet, en van daaruit kansen creëert die helpen de ontwikkeling van het team te versnellen. Daarom vertellen we graag meer over deze functie.

Zo hou jij je, naast de advisering aan gemeenten, ook bezig met complexere afvalprojecten in binnenstedelijke gebieden. Je weet opdrachtgevers aan je te binden en bent volwaardig gesprekspartner voor ze. Je stelt je dagelijks de vraag hoe we nog meer impact kunnen creëren en hoe onze rol zich ontwikkelt in een branche die aan het veranderen is. Maar boven alles vind je het leuk om met een klein team bevlogen mensen de toekomst te veranderen door duurzame impact te creëren.

Wat neem jij mee?

Met jouw passie overtuig je ons nog het meest, maar daarnaast hebben we toch een klein boodschappenlijstje opgesteld. Gewoon een aantal eisen waaraan een beleidsadviseur Afval en Grondstoffen volgens ons zou moeten voldoen:

  • Je hebt circa vijf jaar (relevante) werkervaring op het terrein van afval en grondstoffen
  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je bent analytisch sterk en hebt het vermogen om binnen een niet vaststaand kader je weg te vinden.
  • Je kent de dynamiek bij overheden op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau en bent in staat om doelgericht je ideeën over te brengen en alle stakeholders hierin mee te nemen.
  • Je bent minimaal 32 maar het liefst 40 uur per week beschikbaar.


Enthousiast geworden?
Natuurlijk ben je overtuigd van wat jij kunt toevoegen aan ons team. Dat geloven we direct. Je hoeft dan ook niet heel veel woorden vuil te maken aan jouw motivatie. Hou het kort en krachtig, een half A4’tje maximaal zou kunnen volstaan. Benoem met name twee kwaliteiten of ervaringen waaruit blijkt dat je niet alleen geschikt bent voor deze functie, maar daarnaast ook een verrijking bent voor ons team.
Voeg je CV er aan toe en stuur beide per e-mail aan sollicitatie@irado.nl onder vermelding van vacaturenummer 190405. Wij bieden jou een salaris in schaal K van de cao Grondstoffen Energie en Omgeving, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Heb je vragen over de functie dan  kan je contact opnemen met Jeffrey van Steenes via telefoonnummer 010 – 262 1000.