Vacature: medewerker specialistische reiniging

Voor de afdeling Specialistische Reiniging zijn we op zoek naar twee

Medewerkers Specialistische Reiniging (m/v)

De afdeling Specialistische Reiniging houdt zich bezig met schoonmaken. Maar dan vooral schoonmaakklussen waar speciale materialen aan te pas moeten komen. Of op plekken waar anderen niet bij kunnen. Specialistenwerk dus. En als medewerker van deze afdeling draag jij daar jouw steentje aan bij.

Waar anderen met graffiti hun tag achterlaten op een brug, muur of gevel, laat jij juist jouw visitekaartje achter door deze graffiti vakkundig te verwijderen. Kauwgomvrije stoepen? Die hebben we aan jou te danken. Van ramen zemen tot aan het schoonmaken van panden en gevels: jij hebt de expertise in huis die helpt bijdragen aan een zichtbaar schonere omgeving. Waarbij je zowel binnen als buiten de regio kan worden ingezet.

De medewerker Specialistische Reiniging:

wordt onder andere ingezet bij:

  • het verwijderen van graffiti, oliesporen, kauwgom en andere verontreinigingen van objecten en/of  terreinen met behulp van hogedrukreiniging
  • de schoonmaak van (sterk vervuilde) panden en objecten schoon, onder andere door het bedienen van een schrob- en zuigmachine
  • glasbewassing

En:

  • is verantwoordelijk voor klein onderhoud aan het materieel
  • neemt deel aan wacht- en storingsdiensten

 

Wij zoeken:

Enthousiaste kandidaten met een grote eigen verantwoordelijkheid, die –gelet op de aard van sommige werkzaamheden- geen last hebben van hoogtevrees. Een klantgerichte collega, met oog voor veiligheid, die zowel binnen als buiten de regio flexibel inzetbaar is. Iemand die goed in teamverband kan werken en bereid is om waar nodig aanvullende opleidingen en cursussen te volgen.

Herken jij jezelf hierin en beschik je daarnaast over:

  • VMBO (bb)
  • Basisveiligheid (VCA)
  • rijbewijs BE
  • een klantgerichte en flexibele instelling

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Informatie en sollicitatie:

Wij bieden voor deze functie salarisschaal B (CAO A&M Services). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Bijl, telefoon 010-6315419. Je kan je sollicitatie per e-mail sturen naar sollicitatie@irado.nl onder vermelding van vacaturenummer 180804.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.