menu

Vacature: medior communicatieadviseur

(deze vacature is niet meer beschikbaar)

Word jij onze nieuwe collega?

Durf jij het aan om samen met gemeente en bewoners goed te zorgen voor hun stad? Samen aan de slag met de uitdaging ‘van afval naar grondstoffen’. Lukt het jou om daarbij Irado goed op de kaart te zetten? Dan zoeken we jou! Als geboren communicatiespecialist kunnen wij jouw sociale vaardigheden goed gebruiken. Tact, goed kunnen luisteren, overtuigingskracht, het overbruggen van belangentegenstellingen… jij draait er je hand niet voor om. En alleen daarom al hebben we jou nodig.

Als je dat ziet zitten en je het een uitdaging vindt om onze in- en externe opdrachtgevers gevraagd én ongevraagd te voorzien van deskundig advies, dan is deze vacature geknipt voor jou!

Aangenaam kennis te maken!

Maar misschien moeten we ons eerst even voorstellen, wel zo netjes. Irado is de naam en wij houden ons bezig met buiten. Wij geven om een schone en leefbare stad. Buiten is tenslotte van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, in deze ruimte werken wij. Elke dag zorgen wij ervoor dat dit ‘buiten’ ook als thuis voelt. Onze huiskamer buiten noemen we dat ook wel. Als een goed huisvader zorgen wij voor dit buiten. Dat kunnen we niet alleen. Zorgen voor buiten, doen we dan ook graag samen met inwoners.

Duurzaamheid, circulaire economie, arbeidsparticipatie en afvalreductie zijn onze strategische pijlers. Bij Irado hebben alle functies één ding met elkaar gemeen: zorgen voor buiten. Het is geen plicht maar onze taak om te zorgen voor de plek waar we samen om geven.

Terug naar jou: wat ga je doen?

Nu we je helemaal enthousiast hebben gekregen over Irado, lichten we graag nog een tipje van de sluier op over de vacature. Die is namelijk best veelomvattend. Want als communicatieadviseur bij Irado hou je je bezig met de uitvoering van de communicatiestrategie, de in- en externe communicatie en de ontwikkeling van diverse communicatiemiddelen. We zadelen je op met heel veel verantwoordelijkheid, maar geven je tegelijkertijd alle ruimte om jouw eigen ideeën en plannen uit te werken.

Je komt te werken in het team van Beleid & Communicatie waar je samen met collega’s samenwerkt met operationele afdelingen. Je adviseert gemeentelijke opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd over voor hun belangrijke thema’s zoals afvalreductie, grondstoffen, zwerfafval en bewonersparticipatie.

Aan jou ook de taak om nieuwe middelen te ontwikkelen, zowel in print als online. Het gaat vooral om online, zoals social media, webcare, optimalisatie van intranet en onze website. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het organiseren van evenementen.
Kortom, het gaat hier om dé functie waarin jouw veelzijdigheid goed tot zijn recht komt.

Wat neem jij mee?

We zijn vooral op zoek naar een gedreven en gepassioneerde collega. Maar natuurlijk hebben we wel een boodschappenlijstje opgesteld waar onze nieuwe collega in ieder geval aan moet voldoen.

  • Je bent een ervaren communicatieadviseur, dit blijkt uit opleiding en ervaring
  • Je vindt het een uitdaging om in een dynamische omgeving te werken.
  • Je bent leergierig, werkt accuraat en schakelt moeiteloos tussen strategie, aanpak en uitvoering.
  • Je bent proactief en daadkrachtig, gericht op vernieuwing en een prettige en professionele gesprekspartner op alle niveaus.
  • Je weet prioriteiten te bepalen, verwachtingen te managen en bent een verbinder.
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Enthousiast geworden?
Aarzel dan niet en presenteer ons jouw creatieve motivatie en CV. Wij bieden jou een contract voor minimaal een jaar met een salaris in schaal I van de cao Grondstoffen Energie en Omgeving, afhankelijk van opleiding en ervaring. Heb je vragen over de functie dan  kan je contact opnemen met Petra Wegman via telefoonnummer 010 – 262 1000.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling P&O, telefoon 010-631 5138 of stuur een e-mail naar sollicitatie@irado.nl onder vermelding van vacaturenummer 190406. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.