Vacature: Monteur elektrotechniek/werktuigbouwkunde

Voor de afdeling Operaties zijn wij op zoek naar een zelfstandige:

Monteur elektrotechniek/werktuigbouwkunde

voor 40 uur per week

Als monteur elektrotechniek/werktuigbouwkunde werk je binnen het onderdeel ‘techniek en services’ van de afdeling Operaties. Je zorgt voor het beheer en onderhoud van de technische installaties van bruggen, gemalen en sluizen. Dit doe je door preventief controles uit te voeren en -naar aanleiding van jouw bevindingen- de benodigde werkzaamheden in te plannen. De uitvoering van die werkzaamheden doe je natuurlijk ook zelf; jij houdt de verantwoordelijkheid voor het resultaat graag in eigen handen. Dankzij jou werken de bruggen, gemalen en sluizen binnen het werkgebied dus naar behoren. En treedt er toch een keer een storing op? Dan ben jij degene die het probleem oplost. Zelfs als dat betekent dat je soms buiten kantoortijden moet werken.

De monteur elektrotechniek/werktuigbouwkunde:

  • Zorgt voor het standaard onderhoud aan technische installaties van bruggen, gemalen en sluizen met als doel deze storingsvrij in bedrijf te houden
  • Is in staat onderdelen van deze installaties aan te leggen met behulp van standaard technieken
  • Voert inspecties uit aan de technische installaties van bruggen, gemalen en sluizen
  • Voert diverse elektrische montagewerkzaamheden uit

Wij zoeken:

Een oplettende kandidaat die gewend is om zelfstandig te werken. Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en niet wegloopt voor eigen verantwoordelijkheid als het gaat om resultaten. Een flexibel persoon die geen probleem heeft met het draaien van wacht- en storingsdiensten en affiniteit heeft met werktuigbouwkunde. Voldoe jij aan deze omschrijving en beschik je daarnaast over:

  • MBO 2 werk- en denkniveau
  • VCA basisveiligheid, incl. relevante aanvullende applicaties op het vakgebied
  • Megatronica niveau 2
  • Rijbewijs B
  • Minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring

Informatie en sollicitatie

Wij bieden voor deze functie een salaris in de schaal D van de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving(GEO) Services, afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Bijl, afdelingsmanager Techniek & Services, te bereiken op 010 631 5419. Stuur je sollicitatie per e-mail aan sollicitatie@irado.nl onder vermelding van vacaturenummer180501. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.