Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Volle containers in Vlaardingen

Er zijn op dit moment door omstandigheden veel volle containers, naast de container geplaatst afval en zwerfafval. We zijn druk bezig met een inhaalslag en vragen om uw begrip en medewerking om Vlaardingen weer netjes te krijgen en schoon te houden.

Feestdagen, zoals Hemelvaart en Pinksteren, zorgen al jaren voor extra aanbod van huisvuil. Containers raken dan sneller vol of verstopt. Dit is niet nieuw en we zijn hier normaal gesproken op voorbereid. Helaas was er dit keer door uitval van voertuigen en een tekort aan personeel niet genoeg capaciteit om alle containers tijdig te legen. Dat vinden we erg vervelend. Met man en macht zijn op dit moment alle beschikbare voertuigen en chauffeurs aan het werk om alle containers weer te legen. We zorgen ervoor dat de containers uiterlijk woensdag 7 juni eind van de dag weer te gebruiken zijn.  

We begrijpen dat het lastig is om uw afval minder gemakkelijk kwijt te kunnen dan u gewend bent. Toch vragen we u heel dringend om geen afval op straat te zetten. Probeer ook niet afval dat niet in de container past hier toch in te proppen. Hierdoor raken de containers namelijk verstopt waardoor er zeker geen huisvuil meer in kan.

We hopen op uw begrip en medewerking.