menu

Woensdag 3 mei luisteren naar dierenverhalen bij Kinderboerderij ’t Hoefblad

Woensdag 3 mei leest de voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam weer voor bij kinderboerderij ‘Hoefblad’ in het Prinses Beatrixpark Schiedam.

Kinderen kunnen tussen 14.30 tot 15.15 uur luisteren naar verhalen uit boerderij- en dierenboeken (voor verschillende leeftijden), die natuurlijk ook te leen zijn bij de bibliotheek. Bij mooi weer (zoals 5 april jl ) op het erf en anders op de hooibalen in de koeienstal. Vooraf aanmelden is niet nodig en de activiteit is gratis.

Openingstijden Kinderboerderij

Kinderboerderij ’t Hoefblad is weer open van dinsdag t/m zondag van 10.00 -16.30 uur. Er geldt wel nog steeds een afschermplicht van de hokken met vogels/kippen i.v.m. voorzorgsmaatregelen vogelgriep.

Voorleesbrigade bibliotheek

De voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam leest op diverse plekken voor. Er is altijd en overal plaats voor een verhaal! Door voor te lezen aan kinderen, ontdekken zij al vroeg het plezier van verhalen. In de bibliotheken zijn (prenten)boeken voor alle leeftijden te leen. Tot 18 jaar is het basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam gratis.