Groot nieuws op 1 april 2024: Irado lanceert de Binnie

Naast  de bekende AI toepassingen ‘Hey Google’ en ‘Hey Siri’, introduceren we met trots ‘Hey Binnie’

Onze nieuwste innovatie, Binnie, is een volledig automatisch gestuurd afvalscheidingsstation dat klaarstaat om jouw recyclingvragen te beantwoorden. Gewoon vragen: “Hey Binnie, kun je mijn afval scheiden?” en Binnie vertelt je precies waar je alles kwijt kunt.

Maar dat is nog niet alles! Na het deponeren van je afval, zal Binnie je tips geven over voorkomen en hergebruik van afval. En zo wordt afvalvrij ondernemen wel heel erg makkelijk. Kom je binnenkort even kennismaken met Binnie?

Natuurlijk ben je meer dan welkom om kennis te maken met Binnie, maar zoals de titel al een beetje verklapt is Binnie een 1 april grap. Sorry, we kunnen niet altijd serieus zijn. Hoewel we het natuurlijk fantastisch zouden vinden als een AI gestuurd afvalstation je kan helpen met afvalvrij ondernemen, is het er nog niet. Wie weet wat de toekomst ons brengt.

Wat wel echt waar is, is het digitale afvalbeheersplan, waarmee we je helpen om je bedrijf binnen 12 weken zo veel als afvalvrij te maken. Toch een reden om een langs te komen! Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.