Koningsdag: lever onverkochte vrijmarktspullen ter plekke in en win!

Honderden kinderen doen elk jaar hetzelfde: tweedehands spulletjes verkopen op de Schiedamse vrijmarkt in Kethel tijdens Koningsdag. Maar waar laat je je niet verkochte spullen? Sommigen nemen dit weer mee naar huis en anderen laten het achter.

Grofvuilcontainer

Als je tijdens Koningsdag onverkochte spullen inlevert bij de speciale grofvuilcontainers van Irado voor papier, textiel, kleine elektrische apparaten en restafval, kunnen Schiedamse kinderen daar mooie prijzen mee winnen. En zorgen we er samen voor dat de straat weer snel schoon is.

Prijzen

Als je een doos of zak met niet verkochte spullen inlevert bij een van de vier speciale grofvuilcontainers van Irado, ontvangt je ter plekke een kanskaart van Irado. Met die kanskaart maakt de Schiedamse jeugd t/m 16 jaar kans op mooie prijzen. Hier lees je meer!

Schoon Schiedam

De medewerkers van Irado nemen de spullen in en zorgen ervoor dat deze netjes afgevoerd worden. Uiteindelijk worden de ingeleverde spullen gerecycled zodat het als grondstof kan worden hergebruikt voor nieuwe producten. Door je spullen netjes in te leveren voorkomen we dat er afval achter blijft op straat en houden we samen Schiedam schoon.