Wie zijn de samenwerkingspartners van Irado?

Irado heeft in de loop der jaren een breed regionaal netwerk opgebouwd en een aantal vaste samenwerkingspartners.

Alleen samen kom je verder. Daarvan zijn wij overtuigd en daarom hebben we inmiddels een breed regionaal netwerk en een groot aantal vaste samenwerkingspartners. Partners die ons versterken en die nauw aansluiten bij onze dienstverlening en onze bedrijfsvoering.

Met wie werkt Irado samen?

Irado werkt met een aantal partijen nauw samen:

 • Omrin
  Het huishoudelijk restafval uit de gemeenten Schiedam en Vlaardingen wordt door Omrin nagescheiden als aanvulling op bronscheiding. Omrin en Irado zetten alles op alles om uit afval zoveel mogelijk grondstoffen terug te winnen en duurzame energie te produceren.
 • Kringloopwinkel Het GOED
  Alle nog bruikbare spullen die wij binnenkrijgen via de milieustraat gaan naar kringloopwinkel Het GOED. Daar worden ze eventueel opgeknapt en gaan een tweede leven tegemoet.
 • Midwaste
  Als onderdeel van het collectief voor afvalmanagement Midwaste, zet Irado zich in voor het effectief inkopen en vermarkten van afval- en grondstofstromen.
 • Stichting Milieu Dichterbij
  Irado hecht veel waarde aan educatie en organiseert samen met de Stichting Milieu Dichterbij educatieve projecten op het gebied van duurzaamheid, afvalvermindering en afvalscheiding op scholen.
 • Midden-Delfland Vereniging
  Bij ons staat natuur en zorgen voor het milieu hoog in het vaandel. Doordat Midden-Delfland grenst aan Schiedam en Vlaardingen voelen wij ons zeer verbonden met dit gebied en spelen we een rol in het behoud hiervan.
 • Green Business Club
  Irado is lid van de Green Business Club. Samen verbinden we lokale bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen om Nederland te verduurzamen.

Bij welke brancheorganisaties is Irado aangesloten?

Om de beste te zijn en blijven in ons vak zijn we aangesloten bij:

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over de samenwerkingspartners van Irado, neem dan contact met ons op.