menu

Veelgestelde vragen over bedrijfsafval

Veelgestelde vragen over bedrijfsafval ophalen

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij het inzamelen en verwerken van (specifiek) bedrijfsafval.

Onze afdeling Klantrelaties krijgt regelmatig dezelfde vragen. Om u snel van dienst te zijn, hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Mijn container voor bedrijfsafval is gisteren niet geleegd

Wat vervelend dat uw container niet is geleegd. Als u uw gegevens achterlaat op het contactformulier, dan zorgen wij graag voor een oplossing.

Ik wil een extra leging van mijn container

We helpen u graag, laat uw verzoek achter op het contactformulier dan zorgen wij voor de rest.

Mijn container voor bedrijfsafval is vandaag nog niet geleegd

Uw reststromen worden tussen 8:00 en 17.00 uur ingezameld. Wilt u ervoor zorgen dat de container voor deze tijd staat aangeboden aan de doorgaande weg, dan zorgen wij dat uw container wordt geleegd.  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neemt u dan op werkdagen contact met ons op.

Hoe laat wordt mijn container geleegd?

Uw container wordt tussen 8:00 en 17:00 uur voor u ingezameld. Als u zorgt dat uw container om 8:00 uur is aangeboden, zorgen wij dat de container voor u wordt geleegd.

Kan ik besparen op milieu en kosten?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Bovendien helpt onze methode u om efficiënt te sturen op uw kosten. U helpt het milieu én u bespaart op kosten. Heeft u interesse in een afvalbeheersplan voor uw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan of ontvang direct een offerte.