menu

Hoe kom ik in contact met Team Zero?

Neem contact met ons op:

contactformulier

 klantrelaties@irado.nl

  010-631 5060 (ma t/m vrij: 8.30 – 16.00 uur)

Wat krijg ik in ruil voor mijn rolcontainer of kliko?

De rolcontainer en de kliko behoren tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Deze inzamelmiddelen worden u gratis verstrekt.

Ga ik meer betalen als ik meer bedrijfsafval aanbied?

Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u meer afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Dan neemt een van onze adviseurs contact met u op om dit met u te bespreken.

Ga ik minder betalen als ik minder bedrijfsafval aanbied?

Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u minder afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Neemt u dan contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Op welke dagen kan ik bedrijfsafval aanbieden voor Team Zero?

U kunt u de verschillende soorten bedrijfsafval aanbieden van maandag tot en met vrijdag. U kunt de afvalsoorten uit uw contract dus dagelijks aanbieden er is geen vast ophaaldag meer per afvalsoort.

Maakt u hiervoor wel eerst een ophaalreservering, dan weten wij wanneer we bij u langs kunnen komen. Zet u de afvalsoorten uiterlijk om 9.00 uur bij de voordeur klaar. Vanaf 9.00 uur komen wij langs om uw bedrijfsafval op te halen.

Ik ben klant van Irado en wil ook gebruik maken van Team Zero, kan dat?​

Op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam Centrum het bedrijfsafval op. Heeft u uw bedrijf buiten dit gebied en bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Team Zero, laat het ons weten.

Dat kan via dit contactformulier.

Ik ben klant van Irado, wat verandert er​ voor mij?

Op dit moment (november 2020) is Team Zero uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden.

Bent u klant in het winkelgebied van Schiedam Centrum, dan heeft u inmiddels informatie ontvangen.

  1. Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). U heeft geen grote rolcontainer of kliko meer nodig.
  2. Wilt u het de volgende dag laten ophalen, dan kunt u eenvoudig een ophaalafspraak maken.
  3. ‘s Ochtends zet u het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar.
  4. onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

U kunt de informatie ook nog nalezen in deze flyer.

Ik ben nog geen klant van Irado, kan ik ook gebruik maken van Team Zero?

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de diensten van Team Zero van Irado. Op dit moment (november 2020) is Team Zero nog uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden. Neemt u voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Waarom is afval scheiden zo belangrijk?

Door afval te scheiden voorkomen we dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Daardoor komen er minder CO2 en andere schadelijke stoffen vrij. En dat is goed voor het milieu, en dus voor ons,onze kinderen en kleinkinderen.

Hoe kan ik afval scheiden in mijn bedrijf?

Afhankelijk van uw contract met Irado ontvangt u per afvalsoort handige en handzame inzamelmiddelen. Team Zero haalt de afvalsoorten op weekdagen bij uw op. De volgende inzamelmiddelen zijn beschikbaar: