menu

Ik heb een zakelijke milieupas besteld maar nog niet ontvangen, kan ik dan wel naar de milieustraat

Tussen het moment van aanvragen van de pas en het versturen verstrijken ongeveer 10 – 15 werkdagen. Tot die tijd heeft u gewoon toegang.

Heb ik zonder milieupas toegang tot de milieustraat?

U heeft uitsluitend toegang tot de milieustraat met de zakelijke milieupas. U kunt online een milieupas aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.

 

 

Aanvraagformulier zakelijke milieupas

Aanvraagformulier zakelijke milieupas

Vult u, voor het aanvragen van de zakelijke milieupas, onderstaand formulier volledig in. Aan de pas zijn kosten verbonden.

  Ik wil graag een zakelijke milieupas aanvragen voor mijn organisatie:

  Soort organisatie:*

  Naam organisatie:*

  Achternaam:*

  Voorletters:

  Email:*

  Telefoon:*

  Adres:

  Postcode:

  Vestigingsplaats:

  Aantal passen:

  Ik ben al klant bij Irado.

  Mijn debiteurnummer is:

  Bericht:

  ik ontvang graag een kopie van dit bericht

  Met pas naar de milieustraat in Schiedam

  Met pas naar de milieustraat in Schiedam

  De toegangspoort van de milieustraat is afgesloten met een slagboom. Bezoekers dienen voortaan altijd de toegangspas van de restafvalcontainer, of de milieupas mee te brengen bij een bezoek aan de milieustraat. Met ingang van maandag 3 augustus wordt hierop strenger gecontroleerd. Neem je toegangspas of milieupas dus altijd mee als je de milieustraat bezoekt.

  Pas voor bewoners

  Inwoners van Schiedam betalen afvalstoffenheffing aan de gemeente Schiedam. Daarmee heeft u recht op toegang tot de milieustraat.

  Heeft u een toegangspas voor de restafvalcontainer?
  Met deze pas heeft u voortaan ook toegang bij de milieustraat. Het is niet nodig een aparte milieupas voor bewoners aan te vragen.

  Heeft u geen toegangspas, omdat u geen gebruik maakt van een afgesloten restafvalcontainer in de wijk?
  Dan heeft u vóór 10 juni 2020 automatisch op uw huisadres een milieupas voor bewoners ontvangen. Daarmee krijgt u toegang tot de milieustraat. Heeft u  géén milieupas ontvangen, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

  Per huisadres wordt één pas vertrekt. Bij het aanvragen van een nieuwe pas, wordt de oude pas automatisch geblokkeerd. Neemt u de pas altijd mee bij een bezoek aan de milieustraat. De toegangspas voor de restafvalcontainer en de milieupas voor bewoners zijn alleen bestemd voor het brengen van huishoudelijk afval. Voor het brengen van bedrijfsafval heeft u een zakelijke milieupas nodig. Op de milieustraat worden geen passen verstrekt.

  Zakelijke milieupas

  Bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen kunnen uitsluitend met een betaalde zakelijke milieupas toegang krijgen tot de milieustraat om hun bedrijfsafval weg te brengen. Bij het aanmelden bij de toegangszuil wordt gevraagd welk soort bedrijfsafval wordt gebracht en wordt vermeld wat de kosten hiervoor zijn.

  Meer informatie voor bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen »

  Ik heb nog een vraag

  Heeft u nog vragen over toegang tot de milieustraat? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze Klantenservice.

  Milieupas

  Milieupas

  Met ingang van 1 maart 2021 is de milieustraat van Irado in Schiedam ook voor ondernemers en verenigingen uitsluitend toegankelijk met een milieupas. Zonder pas heeft u geen toegang tot de milieustraat.

  Om bedrijfsafval te kunnen wegbrengen naar de milieustraat in Schiedam heeft u voortaan een zakelijke milieupas nodig.

  Milieupas aanvragen

  Heeft u geen milieupas, vraag er direct een aan. Dat kan uitsluitend online en via onze website. Op de milieustraat worden door de medewerkers geen passen verstrekt. Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.

  1e pas € 9,95
  volgende pas* € 12,50

  *U kunt maximaal 5 milieupassen voor uw organisatie aanvragen.

  Milieupas aanvragen»

  Afval wegbrengen met milieupas

  Voor elke afvalsoort staan er bij de milieustraat containers. Wij raden u aan om uw afval voor het brengen te sorteren. Eenmaal ingeleverd, sorteren onze medewerkers het afval verder, waarna het verantwoord wordt verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

  Op naar een afvalvrij bedrijf

  Wist u dat 80% van het bedrijfsafval bestaat uit herbruikbare grondstoffen? Als u deze grondstoffen gescheiden aanbiedt bij de milieustraat in de Schiedam, kan een groot deel hergebruikt worden. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw bedrijfsafval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam uw bedrijf, school of  vereniging afvalvrij.

  Ik wil meer informatie

  Heeft u nog vragen over bedrijfsafval, de milieupas en de milieustraat? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in.

  Kan ik met de milieupas of toegangspas terecht bij andere milieustraten van Irado

  Nee, u heeft met milieu-/toegangspas uitsluitend toegang tot de milieustraat in Schiedam.

  Hoe kan ik een milieupas aanvragen?

  U kunt uitsluitend online een milieupas aanvragen.  Op de milieustraat worden door de medewerkers geen passen verstrekt. Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.

  Moet ik betalen voor het gebruik van de milieupas?

  Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.

  1e pas € 9,95
  volgende pas* € 12,50

  U kunt maximaal 5 milieupassen voor uw organisatie aanvragen.

  De kosten voor het brengen van de verschillende rest- en grondstofstromen vindt u hier.

  Waarom is er toegangscontrole bij de milieustraat in Schiedam?

  Voor de inzameling en verwerking van afval en grondstoffen wordt afvalstoffenheffing in rekening gebracht door de gemeente Schiedam. Inwoners van Schiedam hebben daarom recht op toegang tot de milieustraat. Helaas maken ook andere partijen, zoals bedrijven en niet-inwoners, oneigenlijk gebruik van de milieustraat in Schiedam. Om dit beter in de gaten te kunnen houden is de milieustraat uitsluitend toegankelijk met een pas.

  Bedrijven kunnen online een zakelijke milieupas aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.