Week van de Helden 2022

In de Week van de AfvalHelden zetten we onze medewerkers in het zonnetje. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor het inzamelen van afval en grondstoffen, het runnen van een milieustraat, het veilig vervoeren naar de verwerker, het verwerken en recyclen. Ook zijn er medewerkers actief in het beheer van de openbare ruimte: van rioolbeheerder tot kolkenreiniger, van zoutstrooier tot stratenmaker. Een rijke verzameling van beroepen met een gemeenschappelijk kenmerk: het gaat om mooi werk dat ertoe doet. Ze werken in een vitale sector. En verdienen waardering. Daarom noemen de week onze medewerkers Helden, met een hoofdletter H. 

Gedurende de hele week zetten wij onze collega’s in het zonnetje. En ook jij kunt meedoen!

Oproep: bedank ook jouw held!

Wil jij ook laten zien dat je trots bent op onze dames en heren van Irado? Steek dan je duim omhoog of zwaai even naar ze! Heb je zin om iets creatiefs te doen? Plak dan wat leuks op het raam, of je container. Je kunt ook een aardig berichtje of kaartje sturen via ons contactformulier. Bedankt!

Print één (of meerdere) van de onderstaande kleurplaten uit, kleur hem in, en hangt hem achter het raam, geef hem mee aan onze collega’s óf stuur hem op of breng hem langs bij Irado (Fokkerstraat 550/ Postbus 58
3100 AB Schiedam). Onder de inzendingen worden een aantal bioscoopbonnen verloot, dus schrijf je naam en telefoonnummer achterop!