Week van de Helden 2023

In de Week van de AfvalHelden zetten we onze medewerkers in het zonnetje. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor het inzamelen van afval en grondstoffen, het runnen van een milieustraat, het veilig vervoeren naar de verwerker, het verwerken en recyclen. Ook zijn er medewerkers actief in het beheer van de openbare ruimte: van rioolbeheerder tot kolkenreiniger, van zoutstrooier tot stratenmaker. Een rijke verzameling van beroepen met een gemeenschappelijk kenmerk: het gaat om mooi werk dat ertoe doet. Ze werken in een vitale sector. En verdienen waardering. Daarom noemen de week onze medewerkers Helden, met een hoofdletter H. 

Gedurende de hele week zetten wij onze collega’s in het zonnetje. En ook jij kunt meedoen!

OPROEP: Ben jij fan van onze Irado helden?

Maak een tekening, knutselwerk, leuk kaartje, geschreven berichtje, kleurplaat, foto of iets anders en maak kans op een van de prijzen!

We roepen alle kinderen in de basisschoolleeftijd op om een mooie kleurplaat of een knutselwerkje te maken. Onze Irado helden zijn dag in, dag uit bezig om de leefomgeving schoon en leefbaar te houden. Als zij onze kleine fans tegenkomen toeteren zij, zetten ze het zwaailicht even aan of zwaaien zij naar de kinderen. En wat vinden zij het leuk als ze in het zonnetje gezet worden! Daarom kun je nu jouw kunstwerk insturen, en kans maken op een van de verschillende prijzen.

Inspiratie nodig?
Je kunt ook één van onderstaande kleurplaten gebruiken, óf een kijkje nemen op Pinterest!