Speeddate chauffeurs Irado

Op zoek naar een leuke (nieuwe) uitdaging als chauffeur? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Binnenkort organiseren wij een speeddate op onze locatie in Schiedam. En jij bent uitgenodigd!

Irado is op zoek naar ambitieuze, gemotiveerde en enthousiaste nieuwe chauffeurs met rijbewijs C en Code 95 die boordevol werkkracht zitten. Ben jij zo iemand? Dan willen wij dolgraag met jou op date! Tijdens onze speeddate krijg jij de kans om kennis te maken met ons team en onze vele mogelijkheden. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie en ambities en laten jou graag zien wat het werken bij Irado inhoudt.

Waarom kiezen voor werken als chauffeur bij Irado?

Je begint om 07:45 en je bent (uiterlijk) om 16:15 klaar. Dat betekent regelmatige werktijden en vaak de avonden vrij!

Bij Irado hechten we waarde aan duurzame inzetbaarheid. Daarom kun je je bij ons blijven ontwikkelen en kijken we graag waar jouw talenten en ambities liggen. Zo kun je doorgroeien naar verschillende functies.

Bij Irado steken we graag de handen uit de mouwen om samen de buitenruimte schoon te houden. Niet lullen maar (letterlijk) poetsen!

Naast dienstverlener speelt Irado ook belangrijke rol als maatschappelijk verantwoorde werkgever in de regio. Zo bieden wij onder andere taallessen, werken wij met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en kiezen wij vaak voor duurzame alternatieven.

Stabiliteit, flexibiliteit en zekerheid is wat voor onze collega’s belangrijk is, en wat zij ook benoemen als één van de fijne kanten van het werken bij Irado.

Leuke, fijne collega’s die als het ware jouw Irado-familie vormen. Je brengt immers een flink deel van je dag met elkaar door! Je loopt gemakkelijk bij elkaar binnen en er heerst een informele sfeer. Ook wordt er regelmatig wat leuks voor de collega’s georganiseerd: bijvoorbeeld een haringkar, personeelsfeesten, klaverjassen en een kerstdiner. Alvast kennismaken met onze collega Chloe?

Ben jij al in het bezit van een rijbewijs C + Code 95? Dan is dat helemaal mooi meegenomen! Maar ook als je de Code 95 nog niet hebt, ben je van harte welkom. Wij zijn op zoek naar chauffeurs met talent en potentieel, en staan altijd open voor gemotiveerde kandidaten.

Of je nu op zoek bent naar een baan bij ons in Schiedam, Vlaardingen of Capelle aan den IJssel, wij helpen jou graag op weg naar jouw droombaan. Meld je snel aan voor onze speeddate en maak kennis met ons team onder het genot van een kopje thee of koffie en een lekkere versnapering. Wie weet hebben wij een match en plannen wij direct onze vervolgdate!

Dus waar wacht je nog op? Zet de eerste stap richting jouw toekomst als chauffeur bij Irado en meld je vandaag nog aan voor de volgende speeddate. Wij willen jou graag ontmoeten!

Wanneer: Donderdag 23 november, 16:00 – 18:30
Waar: Fokkerstraat 550, 3125 BE Schiedam
Voor wie: Chauffeurs met rijbewijs C (+ Code 95)

Heb je geen rijbewijs C + Code 95 maar ben je toch benieuwd wat de mogelijkheden binnen Irado zijn? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina!