Wijzigingen feestdagen zakelijk

Tijdens de feestdagen wijzigt onze afvalinzameling en de openingstijden van de milieustraat.

De inzamelingen van je bedrijfsafval op tweede paasdag wordt verplaatst naar de dinsdag direct na de tweede paasdag. De milieustraat is tijdens pasen gesloten.

De inzamelingen van je bedrijfsafval op koningsdag wordt verplaatst naar de eerste werkdag direct na koningsdag. De milieustraat is tijdens koningsdag gesloten.

De inzamelingen van je bedrijfsafval op bevrijdingsdag wordt eenmaal per jaar als bevrijdingsdag een officiële feestdag is verplaatst naar de eerste werkdag direct na de bevrijdingsdag. De milieustraat is tijdens bevrijdingsdag gesloten.

De inzamelingen van je bedrijfsafval op hemelvaartsdag wordt verplaatst naar de vrijdag direct na hemelvaartsdag. De milieustraat is tijdens hemelvaartsdag gesloten.

De inzamelingen van je bedrijfsafval op tweede pinksterdag wordt verplaatst naar de dinsdag direct na de tweede pinksterdag. De milieustraat is tijdens pinksteren gesloten.

De inzameling van bedrijfsafval van woensdag 25 december en donderdag 26 december komt te vervallen. We kunnen de inzameling van je restafval en/of papier voor je inhalen op vrijdag 27 december. De inzameling van grondstoffenmix kunnen we voor je inhalen op vrijdag 27 december.

De inzameling van bedrijfsafval van woensdag 1 januari komt te vervallen. De inzameling van je restafval en/of papier kunnen we voor je inhalen op donderdag 2 januari. 

Belangrijk

Wil je gebruik maken van de inhaaldagen meld dat dan hier aan ons. Dan zorgen wij dat je inzameldag eenmalig wordt verplaatst.

De milieustraat is tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag gesloten.