menu

Kan ik Irado inhuren voor groenonderhoud?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen met groenaanleg en –onderhoud rondom uw bedrijfspand.

Een verzorgde tuin is het visitekaartje van uw bedrijf, school of instelling. En ook voor uw medewerkers is het prettig werken in een omgeving waaraan zorg en aandacht is besteed. De groenspecialisten van Irado ondersteunen u graag bij de inrichting en het onderhoud van perk, plantsoen en ander groen.

Offerte aanvragen

Wat kunnen de groenspecialisten van Irado voor mij doen?

De groenspecialisten van Irado adviseren u graag over de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin. Hierbij letten we op de ligging van de tuin, bodemsoort en omgevingsfactoren. Uw wensen zijn uiteraard ons uitgangspunt. En we steken uiteraard ook de handen uit de mouwen! Onze groenspecialisten maaien, snoeien, planten, bewerken en verbeteren de grond, bestrijden onkruid, plaatsen hekwerken en begroeiing en renoveren plantvakken en gazons. Tevens geven we advies over onkruidbestrijding en beplantingsplannen.

Onderhoudt Irado ook sportvelden?

Voor de gemeente Schiedam onderhoudt Irado al jaren intensief gebruikte sportvelden. Dit vraagt om een aangepaste en flexibele onderhoudsfrequentie, diverse cultuurtechnische werkzaamheden, goed onderhouden materieel, en deskundig, gemotiveerd personeel. We gaan ook graag bij uw vereniging of school aan de slag.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over groenonderhoud? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen