menu

Kan Irado mijn terrein reinigen?

Een schoon terrein is het visitekaartje van uw bedrijf, school of instelling. U kunt bij Irado terecht voor terreinreiniging en effectieve bestrijding van onkruid.

In veel gemeenten verzorgt Irado al jaren de reiniging van bedrijfsterreinen, parkeergarages en de openbare ruimte. Dit doen we ook graag voor uw bedrijf, school of instelling.

Door regelmatig uw terrein te reinigen, te ontdoen van oliesporen en kauwgomresten, onkruid te verwijderen en effectief te bestrijden, voorkomt u veel problemen. En, een schoon terrein is een prima visitekaartje!

Offerte aanvragen

Hoe reinigt Irado mijn terrein?

Irado reinigt uw terrein op verschillende manieren:

  • Machinaal vegen
    Irado heeft verschillende soorten veegmachines geschikt voor ieder terrein. Uw terrein bepaalt welke machine we inzetten. Daarbij kijken we naar het oppervlak, de veegbreedte, maximaal toegestane druk, werkhoogte en eventuele obstakels. We komen op regelmatige basis of incidenteel, bijvoorbeeld na een evenement.
  • Kolken reinigen
    Het is heel belangrijk om minimaal een keer per jaar uw kolken te reinigen. Zo voorkomt u dat er plassen ontstaan of erger nog, dat uw terrein onder water loopt. Tijdens het reinigen, controleren wij ook altijd de kolken, afvoerleidingen, deksels en stankschermen.
  • Onkruid verwijderen en bestrijden
    Irado is gespecialiseerd in het verwijderen en bestrijden van onkruid met niet-chemische middelen. Voor het verwijderen gebruiken we borstelmachines en bosmaaiers. Bestrijden doen we door lokaal bijna kokend water op het onkruid te spuiten, waarna het sterft door uitputting aan de wortelhals.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over onze dienstverlening aan bedrijven, scholen en instellingen? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen