menu

Kan ik bij Irado terecht voor bestrating en terreinonderhoud?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij de aanleg van bestrating en terreinonderhoud. Duurzaam, vakkundig en gekwalificeerd.

U bent verantwoordelijk voor een veilig terrein rondom uw bedrijf, school of instelling. Maar waar begint u? Bij die losliggende tegels? En waarom liggen ze eigenlijk los? De specialisten van Irado helpen u graag met de bestrating en het onderhoud van uw terrein.

Offerte aanvragen

Hoe helpt Irado bij het onderhoud van mijn bedrijfsterrein?

De specialisten van Irado staan u graag bij met advies, planning en uitvoering. Wij weten waarover we praten. Wist u bijvoorbeeld dat een juiste voeg tussen bestratingselementen de groei van onkruid tegengaat? En dat de meeste verzakkingen naast de gevel worden veroorzaakt door een defecte riolering? Met onze jarenlange ervaring is Irado een betrouwbare partner voor het ontwerp van uw terrein, aanleg en onderhoud van bestrating, aanleg en onderhoud van riolering, aanleg van vetafscheiders, inhuur van (tijdelijke) bebording en markeringen en grondverzet.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over bestrating en terreinonderhoud? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen