We vinden het belangrijk dat je ons makkelijk en snel kunt bereiken als je iets wil vragen of doorgeven. Daarom kun je Irado ook bereiken door je vraag of melding via whatsapp aan ons door te geven.

Hoe kan ik Irado nog meer bereiken?

U kunt Irado ook op andere manieren bereiken. Lees verder om de mogelijkheden te bekijken.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een container voor uw verschillende afvalstromen. Klikt u dan hier:

Veelgestelde vragen

Gescheiden ingezamelde afvalstromen kun je schoon en netjes bewaren. Irado kan je helpen aan een geschikt opslagmiddel. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Neem contact met ons op:

contactformulier

 klantrelaties@irado.nl

  010-631 5060 (ma t/m vrij: 8.30 – 16.00 uur)

De rolcontainer en de kliko behoren tot de verleden tijd, omdat je voortaan bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Om bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij je de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Deze inzamelmiddelen worden gratis verstrekt.

Team Zero wat hoort waar?

Hoeveel je kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat je meer afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst, dan neemt een van onze adviseurs contact met je op om dit te bespreken.

Hoeveel je kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat je minder afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst, neem dan contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt de verschillende soorten bedrijfsafval aanbieden van maandag tot en met vrijdag. In Schiedam en Vlaardingen zelfs op zaterdag. Je kunt de afvalsoorten uit het contract dus dagelijks aanbieden er is geen vaste ophaaldag meer per afvalsoort.

Maak hiervoor wel eerst een ophaalreservering, dan weten wij wanneer we bij je langs kunnen komen. Zet de afvalsoorten uiterlijk om 9.00 uur bij de voordeur klaar. Vanaf 9.00 uur komen wij langs om het bedrijfsafval op te halen.

Op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam Centrum het bedrijfsafval op. Heb je een bedrijf buiten dit gebied en ben je geïnteresseerd in de dienstverlening van Team Zero, laat het ons weten.

Dat kan via dit contactformulier.

 

  1. Om bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Je hebt geen grote rolcontainer of kliko meer nodig.
  2. Wil je het de volgende dag laten ophalen, dan kun je eenvoudig een ophaalafspraak maken.
  3. ‘s Ochtends zet je het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar.
  4. Onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

Team Zero hoe werkt het2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Door afval te scheiden voorkomen we dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Daardoor komen er minder CO2 en andere schadelijke stoffen vrij. En dat is goed voor het milieu, en dus voor ons en onze kinderen en kleinkinderen.

Afhankelijk van het contract met Irado ontvang je per afvalsoort handige en handzame inzamelmiddelen. Team Zero haalt de afvalsoorten op weekdagen op. De volgende inzamelmiddelen zijn beschikbaar:

Team Zero wat hoort waar?

 

Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado je met voorkomen, scheiden en hergebruiken van bedrijfsafval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en je een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijg je makkelijk, snel, voordelig en duurzaam je afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging.

 

Lees hier alles over de afmetingen van de containers.

Tijdens de feestdagen haalt Irado geen bedrijfsafval op. De inzameling verschuift naar een andere datum.  De milieustraten zijn dan ook gesloten. Raadpleeg dit overzicht voor de actuele inzameldata tijdens de feestdagen:

Wijzigingen inzameling bedrijfsafval tijdens feestdagen »

Wat vervelend dat de container niet is geleegd. Is het voor 17:00 op de inzamel dag? Wacht dan af tot je container wordt geledigd. Is het na 17:00 op je inzamel dag? Maak dan een melding, dan zorgen wij dat je container uiterlijk de volgende werkdag alsnog voor je wordt geledigd.

We helpen je graag, laat een verzoek achter op het contactformulier dan zorgen wij voor de rest.

De container wordt tussen 8:00 en 17.00 uur geleegd. Wil je ervoor zorgen dat de container voor deze tijd staat aangeboden aan de doorgaande weg, dan zorgen wij dat de container wordt geleegd.  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neem dan op werkdagen contact met ons op.

De container wordt tussen 8:00 en 17:00 uur geleegd. Als je zorgt dat de container uiterlijk om 8:00 uur is aangeboden, zorgen wij dat de container wordt geleegd.

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we je met voorkomen, scheiden en hergebruiken bedrijfsafval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en je een afvalvrije organisatie krijgt. Bovendien helpt onze methode je om efficiënt te sturen op kosten. Je helpt het milieu én je bespaart op kosten. Heb je interesse in een afvalbeheersplan voor jouw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan of ontvang direct een offerte.

Tussen het moment van aanvragen van de pas en het versturen verstrijken ongeveer 10 – 15 werkdagen.

Je hebt uitsluitend toegang tot de milieustraat met de zakelijke milieupas. Je kunt online een milieupas aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.

 

 

Nee, je hebt met de milieupas uitsluitend toegang tot de milieustraat in Schiedam.

Je kunt uitsluitend online een milieupas aanvragen.  Op de milieustraat worden door de medewerkers geen passen verstrekt. Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.

Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden. De kosten voor het brengen van de verschillende rest- en grondstofstromen vind je hier.

Voor de inzameling en verwerking van afval en grondstoffen wordt afvalstoffenheffing in rekening gebracht door de gemeente Schiedam. Inwoners van Schiedam hebben daarom recht op toegang tot de milieustraat. Indien andere partijen, zoals bedrijven en niet-inwoners, gebruik van de milieustraat in Schiedam moeten zij hiervoor betalen. Om dit beter in de gaten te kunnen houden is de milieustraat uitsluitend toegankelijk met een pas.

Contactformulier zakelijk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

06-14459186 ma t/m vrij: 8:30 – 16:00

klantrelaties@irado.nl

010-631 5060 ma t/m vrij: 8.30 – 16.00

Postadres van Irado

Postbus 58
3100 AB Schiedam

Irado op social media

@IradoNL – klantenservice

@Irado_online – nieuws

Linkedin

Facebook

Instagram