Ik heb last van ongedierte

Heb je last van ongedierte in en rond je woning? Irado helpt deskundig en doeltreffend bij het bestrijden van alle soorten plaagdieren.

Er zijn veel soorten ongedierte. Iedere soort vraagt om een eigen aanpak. En ook de gezondheidsrisico’s verschillen per plaagdier. Heb je last van ongedierte, zoals ratten, muizen, kakkerlakken, wespen of ander ongedierte? Irado helpt je deskundig, doeltreffend en verantwoord bij het bestrijden van alle soorten plaagdieren in en rond je huis.

Top 5 Ongedierte

Om je goed te kunnen helpen, is het belangrijk te weten van welk soort ongedierte je last hebt. Als je de dieren hebt gezien, is het makkelijk. Maar soms ervaar je alleen de overlast, zoals uitwerpselen en knaagschade. Weet je niet zeker met welk plaagdier je te maken hebt? Lees de beschrijvingen van de meest voorkomende soorten plaagdieren, en misschien herken je het plaagdier.

Wat kan ik doen om ongedierte te voorkomen?

Liever voorkom je ongedierte. Dat kan al met een paar eenvoudige handelingen, zoals etensresten en afval goed opruimen, je woning regelmatig luchten en gaten en kieren dichten.

Ongedierte? Neem contact met ons op

Dat kan via dit formulier. Binnen 24 uur neemt onze plaagdierspecialist telefonisch contact met je op om te informeren naar de situatie en een afspraak te maken voor een bezoek. Tijdens het bezoekt onderzoekt onze plaagdierspecialist de situatie en doet een voorstel voor de bestrijding en preventie van het ongedierte.

Ongediertebestrijding
  • binnen 24 uur geholpen
  • professionele bestrijding
  • gecertificeerd
  • 1e inspectie gratis

Professionele bestrijding

De middelen die wij gebruiken zijn veilig. Wij beschikken over verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen. Tevens beschikken wij over gifvrije bestrijdingsmethoden.

Wij zijn aangesloten bij de NVPB. Dit is de branchevereniging van en voor Plaagdiermanagement Bedrijven in Nederland. De NVPB behartigt de belangen van 50 bedrijven die, wat betreft uitvoerende werkzaamheden, gezamenlijk zo’n 90% van de Nederlandse markt vertegenwoordigen. De vereniging streeft naar een verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de gehele branche. Om hieraan bij te dragen is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld.

We zijn aangesloten bij Stichting Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) in Wageningen. Het is hét landelijke kenniscentrum voor informatie, advies, opleidingen en onderzoek op het gebied van de preventie en bestrijding van plaagdieren.

Met Integrated Pest Management (IPM) staan we garant voor verantwoorde, diervriendelijke bestrijdingsmethodes. Eerst zetten we alle beschikbare preventieve en niet-chemische maatregelen in. Als allerlaatste stap kan een beroep op chemische middelen worden gedaan. Deze integrale aanpak mag alleen door erkende bedrijven worden uitgevoerd. Ook Irado werkt in 2023 volgens de eisen van IPM.

Ongediertebestrijding in mijn gemeente

Wil je contact met een van onze ongediertebestrijders? Vul daarvoor het formulier in. Onze specialisten in ongediertebestrijding nemen vervolgens telefonisch contact met je op. Aan de bestrijding van ongedierte zijn kosten verbonden.

Uitzondering

Irado heeft met enkele gemeenten afspraken gemaakt over de ongediertebestrijding.

Ratten: Overlast van ratten? Neem contact met ons op via het formulier ongedierte. Aan de bestrijding van ratten zijn voor inwoners van Schiedam geen kosten verbonden.

Wespen: Overlast van wespen in de openbare ruimte? Neem contact met ons op via het formulier ongedierte. Aan de bestrijding van wespen in de openbare ruimte zijn voor inwoners van Schiedam geen kosten verbonden. Bestrijding van wespen op privéterrein zijn voor eigen rekening.

Ratten: Overlast van ratten? Neem contact met ons op via het formulier ongedierte. Aan de bestrijding van ratten zijn voor inwoners van Vlaardingen geen kosten verbonden.

Wespen: Overlast van wespen in de openbare ruimte? Neem contact met ons op via het formulier ongedierte. Aan de bestrijding van wespen in de openbare ruimte zijn voor inwoners van Vlaardingen geen kosten verbonden. Bestrijding van wespen op privéterrein zijn voor eigen rekening.

Ratten: Overlast van ratten? Neem contact met ons op via het formulier ongedierte. Aan de bestrijding van ratten zijn voor inwoners van Capelle geen kosten verbonden.

Wespen: Overlast van wespen in de openbare ruimte? Neem contact met ons op via het formulier ongedierte. Aan de bestrijding van wespen in de openbare ruimte zijn voor inwoners van Capelle geen kosten verbonden. Bestrijding van wespen op privéterrein zijn voor eigen rekening.