menu

Ik heb last van ongedierte

Heeft u last van ongedierte in en rond uw huis? Irado helpt u deskundig en doeltreffend bij het bestrijden van alle soorten plaagdieren.

Er zijn veel soorten ongedierte. Iedere soort vraagt om een eigen aanpak. En ook de gezondheidsrisico’s verschillen per plaagdier. Heeft u last van ongedierte, zoals ratten, muizen, kakkerlakken of wespen? Irado helpt u deskundig, doeltreffend en verantwoord bij het bestrijden van alle soorten plaagdieren in en rond uw huis.

Ik weet niet zeker van welk plaagdier ik last heb

Om u goed te kunnen helpen, is het belangrijk te weten van welk soort ongedierte u last heeft. Als u de dieren heeft gezien, is het makkelijk. Maar soms ervaart u alleen de overlast, zoals uitwerpselen en knaagschade. Weet u niet zeker met welk plaagdier u te maken heeft? Lees de beschrijvingen van de meest voorkomende soorten plaagdieren, en misschien herkent u uw plaagdier.

Wat kan ik doen om ongedierte te voorkomen?

Liever voorkomt u ongedierte. Dat kan al met een paar eenvoudige handelingen, zoals etensresten en afval goed opruimen, uw huis regelmatig te luchten en gaten en kieren te dichten.

Wat doet Irado voor mij?

Irado is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven en staat garant voor verantwoorde, diervriendelijke bestrijdingsmethodes. Als u last heeft van ongedierte is het belangrijk om snel in te grijpen

Ik wil contact met een ongediertebestrijder

Vul daarvoor het formulier ongedierte in. Onze specialisten in ongediertebestrijding nemen vervolgens telefonisch contact met u op.

Ik wil een offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? U kunt Irado ook bellen 010–631 5060 of mailen.

Ik heb een vraag

Heeft u vragen over ongediertebestrijding? De mogelijkheden daarvoor verschillen per gemeente. Woont u in Rozenburg, Schiedam of Vlaardingen, selecteert u dan uw gemeente in het menu links voor gemeentespecifieke informatie. Neemt u anders contact op met onze klantenservice.

Ik ben inwoner van Rozenburg

Heeft u nog vragen over ongediertebestrijding in uw woning? Neem contact op met onze klantenservice via dit formulier of telefoonnummer 010 – 262 1000. Onze ongediertebestrijders nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik ben inwoner van Schiedam

Heeft u nog vragen over ongediertebestrijding in uw woning of in de buitenruimte? Neem contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente Schiedam via telefoonnummer 14010 of gebruik dit formulier. Onze ongediertebestrijders nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik ben inwoner van Vlaardingen

Heeft u nog vragen over ongediertebestrijding in uw woning of in de buitenruimte? Neem contact op met onze klantenservice via dit formulier of telefoonnummer 010 – 262 1000. Onze ongediertebestrijders nemen zo snel mogelijk contact met u op.