menu

Wat kan ik brengen bij de milieustraat?

Bij de milieustraat van Irado brengt u al uw afval; van grofvuil tot klein chemisch afval. U vindt onze milieustraten in Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel en Rozenburg.

Bij de milieustraat brengt u al uw afval dat u niet kunt meegeven als huisvuil. Denk aan grofvuil, puin, elektrische apparaten of glas. Per afvalsoort staan er bij de milieustraat containers. Wij raden u aan om uw afval thuis vast uit te zoeken. Wanneer u het afval in de juiste container heeft gegooid, sorteren onze medewerkers het afval verder waarna het verantwoord wordt verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Coronamaatregelen: op de milieustraat hanteren wij een maximaal aantal voertuigen, een strikte sluitingstijd en verzoeken wij u een mondkapje te dragen. Zie voor de meest actuele maatregelen: www.irado.nl/coronavirus

 

Welke soorten afval kan ik brengen?

U kunt bij de milieustraat terecht met al uw huisvuil, zoals:

Aanhanger huren

Op de milieustraten in Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen kunt u gratis een aanhanger lenen voor het brengen van uw huishoudelijke grofvuil naar de Milieustraat.

Ik woon in:

*Neem altijd uw pas mee als u de milieustraat in Capelle aan den IJssel en Schiedam bezoekt.

 

Ik heb nog vragen

Heeft u nog vragen over de milieustraat, openingstijden, wat u kunt brengen en eventuele kosten? Neem dan contact op met onze Klantenservice.