menu

In verband met de maatregelen geldende voor de milieustraten en iedereen die aan het opruimen is geslagen, is de wachttijd op de milieustraten flink toegenomen. Ter bescherming van uzelf en onze medewerkers: kom alleen als het strikt noodzakelijk is.

Wij laten momenteel slechts een beperkt aantal bezoekers (maximaal 5 voertuigen op het platform) toe op de milieustraten om de kans op besmetting te minimaliseren.

 

Hou in verband met de drukte rekening met een wachttijd van gemiddeld 45 minuten. Op de milieustraat hanteren wij een strikte sluitingstijd. Zorg dat u (ruim) een uur voor sluitingstijd aansluit in de rij. Wanneer u later komt bestaat de kans dat de milieustraat al gesloten is voor nieuwe voertuigen.

 

irado.nl/coronavirus

Wat kan ik brengen bij de milieustraat?

Bij de milieustraat van Irado brengt u al uw afval; van grofvuil tot klein chemisch afval. U vindt onze milieustraten in Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel en Rozenburg.

Bij de milieustraat brengt u al uw afval dat u niet kunt meegeven als huisvuil. Denk aan grofvuil, puin, elektrische apparaten of glas. Per afvalsoort staan er bij de milieustraat containers. Wij raden u aan om uw afval thuis vast uit te zoeken. Wanneer u het afval in de juiste container heeft gegooid, sorteren onze medewerkers het afval verder waarna het verantwoord wordt verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Welke soorten afval kan ik brengen?

U kunt bij de milieustraat terecht met al uw huisvuil, zoals:

Wanneer kan ik terecht en wat zijn de kosten?

De openingstijden van de milieustraat verschillen per gemeente. En ook de kosten voor het verwerken van bepaalde afvalsoorten zijn per gemeente geregeld.

Ik woon in:

Ik heb nog vragen

Heeft u nog vragen over de milieustraat, openingstijden, wat u kunt brengen en eventuele kosten? Neem dan contact op met onze Klantenservice.