Aangenaam, Irado.

Irado verzorgt de huishoudelijke afvalinzameling voor de gemeenten Capelle aan den IJssel, Schiedam, Rozenburg en Vlaardingen. Daarnaast onderhouden we in Schiedam de openbare ruimte en leveren we diverse diensten aan andere gemeenten en regionale Midden- en Kleinbedrijven in Zuid-Holland.

Een schone en verzorgde leefomgeving, voor de klant en onszelf. Daarvoor zetten onze 300 specialisten zich elke dag in. Met groot vakmanschap en jarenlange ervaring, adviseren we bedrijven en (overheids)organisaties op het gebied van afvalinzameling, specialistische reiniging en onderhoud van de openbare ruimte en ondersteunen we ze bij de uitvoering. Samen dragen we bij aan betere leefomgeving. Voor nu én straks.

Wie werken er bij Irado?

Onze specialisten zijn bekende gezichten in de buurt. Van de straatreinigers tot aan de medewerkers groen- en afvalbeheer. Ze luisteren naar de wensen van inwoners en zakelijke klanten, denken mee en staan voor het resultaat. Menselijk en servicegericht, met oog voor Irado’s maatschappelijke rol en de omgeving waarin we samen met de klant wonen, werken en leven.

Waarom Irado?

Kiest u voor Irado, dan kiest u voor een veelzijdige, duurzame en betrokken partner. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zijn flexibel, initiatiefrijk, oplossingsgericht en leveren maatwerk. Wij hebben zorg voor het milieu en sociaal maatschappelijke doelstellingen van de samenleving en onze opdrachtgevers, en ontwikkelen ons voortdurend op duurzame wijze. Wij dragen een grote verantwoordelijkheid voor ons personeel, de omgeving waarin wij werken en de continuïteit van onze bedrijfsactiviteiten. Daarnaast beschikken we over veel kennis van afvalbeheer, zodat we als adviseur kunnen optreden om gemeentelijke duurzaamheiddoelstellingen te bereiken. En we zijn natuurlijk gekwalificeerd en gecertificeerd. We voelen ons betrokken zijn duidelijk en eerlijk in onze dienstverlenende rol en zijn daar trots op. Daarom Irado!

Ik heb een vraag

Wilt u meer weten over Irado en onze bedrijfsvoering, neem dan contact met ons op.