Over Irado

Wij geven om een schone en leefbare stad. Net als jij. ‘Buiten’ is van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, in deze ruimte werken wij.

Onze missie

Samen zorgen voor een fijn leven in de stad, daar werken wij dagelijks hard aan. Zo duurzaam mogelijk, betrokken en met vakmanschap. We zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Als de leefomgeving schoon is, het groen goed is onderhouden en het afval netjes en zo duurzaam mogelijk wordt ingezameld. Zodat de stad en buurt voor iedereen een fijne plek is.

Onze kernwaarden

 

Buiten is van ons allemaal. Daar leven we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, hier werken wij.

Betrokken
Met ons werk staan we midden in de samenleving. Een samenleving waar mensen dagelijks betrokken zijn bij hun directe leefomgeving en waar een circulaire economie belangrijk is voor later. Gemeenten streven naar een duurzame samenleving. Daar willen en kunnen we een duidelijke duurzame en maatschappelijke bijdrage aan leveren. Wij helpen gemeenten dit te bereiken op een manier die goed is voor mens, milieu en economie.


Veelzijdig
Dat kunnen we niet alleen. Hierbij willen wij iedereen betrekken: bewoners, bedrijven, scholen, gemeenten en andere samenwerkingspartners. Dat kan, als iedereen bijdraagt aan een circulaire economie waarin grondstoffen optimaal worden gebruikt en geen sprake meer is van afval en uitstoot. Dat kan, als iedereen meehelpt bij het zorgen voor een groene en verzorgde leefomgeving. Dat kan, door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt ook een kans te bieden.


Duurzaam
Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij geloven dat we samen moeten werken aan een betere wereld. Iedereen doet mee. Zo dragen we bij, met alles dat wij doen, aan een duurzame samenleving en een fijn leven in de stad, een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Buiten, de ruimte van ons samen

(zet je geluid aan en luister mee)