Afvalkalender

De persoonlijke afvalkalender geeft je een duidelijk overzicht van de dagen waarop Irado op jouw woonadres de minicontainer of kliko aan huis komt legen.

Persoonlijke afvalkalender

De gegevens die je invult worden uitsluitend gebruikt voor het tonen van je persoonlijke afvalkalender op jouw woonadres. Het is mogelijk dat gedurende het jaar de ophaaldagen verschuiven vanwege de feestdagen. Raadpleeg daarom regelmatig de afvalkalender voor een geactualiseerd overzicht. Dat kan ook via de Irado-app. De ophaaldagen van bedrijfsafval zijn hierin niet opgenomen. Neem daarvoor contact op met de afdeling Verkoop.

Update

Woon je in Rozenburg?

Is je minicontainer onlangs omgewisseld voor een nieuwe huiscontainer door de gemeente Rotterdam? Op www.mijnafvalwijzer.nl of in de Afvalwijzer-app zie je wanneer de gemeente Rotterdam je nieuwe huiscontainer leegt. Je downloadt de app gratis in één van de app-stores. Zoek op het woord Afvalwijzer. In de app kun je ook instellen dat je voor de ophaaldag een bericht krijgt. Via de website MijnAfvalwijzer kun je ook een kalender met de ophaaldagen voor je huisadres downloaden en printen. Meer informatie lees je op de pagina Rotterdam.nl/ophaaldagen-afval.

Adresgegevens

Vul je postcode en huisnummer in. Heb je problemen met het opvragen van data uit je afvalkalender, neem dan contact met ons op.

Postcode:*
Huisnr:*