menu

Wat kan Irado betekenen voor mijn bedrijf, school of instelling?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij het oplossen van alle facilitaire problemen, klein en groot. Dit doen we snel, deskundig en doeltreffend.

Kleine problemen kunnen grote gevolgen hebben voor het dagelijkse beheer van uw bedrijf, school of instelling. Bedrijfsafval, losliggende tegels, graffiti op de gevel, of oud meubilair dat in de weg staat, zijn een doorn in het oog en een gevaar voor de omgeving. De specialisten van Irado helpen u graag bij het oplossen van deze en andere facilitaire problemen. We denken met u mee, geven altijd een passend advies en hebben oog voor mens en milieu.

Van bedrijfsafval naar afvalvrij?

Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam uw bedrijf, school of  vereniging afvalvrij. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Voor welke diensten kan ik nog meer bij Irado terecht?

Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis kunnen wij veel voor uw bedrijf, school of vereniging betekenen. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten; van bedrijfsafval tot ongediertebestrijding en van gladheidbestrijding tot gevelreiniging. U kunt ook terecht bij onze milieustraten.

Kies uit het overzicht rechts de dienst waar u naar op zoek bent en lees hoe Irado u hiermee kan helpen.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen naar klantrelaties@irado.nl.